Antena Meniu Search
x

Anna Lesko, fotografie emoționantă cu fiul ei

La câteva zile după ce a devenit mămică, Anna Lesko îşi emoţionează fanii. Cu o fotografie demnă de un premiu! În poza postată pe pagina ei de socializare, micuţul Adam întinde mânuţa după cea a mamei. Fotografia a strâns deja peste 20 de mii de like-uri.

Vezi și

 Anna Lesko se bucură de fiecare moment al noului ei statut. Şi se mândreşte cu momente speciale pe care le are cu fiul ei, Adam. Artista şi-a mişcat fanii cu o fotografie care ar putea sensibiliza pe oricine. Sub fotografie, cântăreaţa a postat un mesaj la fel de emoţionant.

"Eu aşa petrec primul meu weekend cu Adam, îngeraşul meu scump!"

Adam s-a născut pe 30 martie la Maternitatea Polizu din Capitală. La o zi după ce a devenit mămică, Anna Lesko a şi postat pe Facebook o poză cu băieţelul.

Tatăl băieţelului este Adrian Neniţă, adică DJ Vinny, cu 7 ani mai tânăr decât iubita lui care are 35 de ani. Adrian provine dintr-o familie de muzicieni din Chişinău, cântă la pian de la patru ani şi are un CV bogat ca DJ.

A mixat în cluburi importante din Madrid şi Barcelona. Cei doi s-au cunoscut în vara anului 2010, iar la început au colaborat pe plan profesional. Artista a ţinut secretă sarcina timp de 8 luni, pentru ca în ultima lună să se mândrească cu burtica ei.

"Abia aştept să te cunosc, îngeraşul meu", scria ea pe Facebook, înainte să nască. Cântăreaţa nu va sta foarte mult acasă alături de Adam.

Cât de curând, ea va lansa un nou single, pentru ca pe 30 aprilie să fie din nou pe scenă, în primul concert după ce a devenit mămică. Nici programul pe luna mai nu va fi mai lejer, artista având deja programate 10 concerte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Anna Lesko, fotografie emoționantă cu fiul ei