Antena Meniu Search
x

Secretul Annei Lesko: va avea un băieţel!

Este însărcinată în şapte luni şi a reuşit să ascundă acest lucru. Nici părinţii şi nici prietenii n-au ştiut nimic. Anna Lesko a făcut tot posibilul ca sarcina ei să rămână un secret.

Vezi și

În aplauzele fanilor şi într-o rochie extrem de largă urca pe scenă Ana Lesko când sarcina ei avea cinci luni. Nimeni n-a bănuit nici o clipă de ce focoasa cântăreaţă a trecut de la ţinutele sumare la unele cu multă pânză.

A reuşit să ascundă timp de şapte luni sarcina. A onorat toate contractele, cum o făcea şi cu trei ani în urmă după ce se accidentase la schi.

A ascuns însă cu dibăcie sarcina. Nici părinţii şi nici prietenii n-au ştiut şi nici n-au bănuit că artista poartă în pântece un băieţel.

Misterul a învăluit-o pe Ana Lesko în ultimul timp. Cântăreaţa trăieşte de mai bine de trei ani o poveste de dragoste cu un muzician.

Se pare că aceştia au simţit că este momentul să aibă un copil.

În cei aproape 14 ani de scenă, artista de origine ruso-ucraineancă s-a iubit pe rând cu o serie de bărbaţi celebri din mondenul mioritic.

Mai întâi l-a vrăjit cu frumuseţea şi talentul ei pe Irinel Columbeanu, după care a ajuns în braţele omului de afaceri Elan Schwartzenberg.

Nici unuia însă nu i-a dăruit vreun moştenitor.

Nu de dragostea Anei Lesko, ci de ajutorul ei a avut parte şi un poliţist în 2010 când a intrat cu motocicleta într-o cisternă care uda florile. Atunci cântăreaţa a demonstrat că nu se pricepe doar la muzică ci şi la primul ajutor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Secretul Annei Lesko: va avea un băieţel!