Antena Meniu Search
x

Anna Lesko va deveni mămică pentru prima oară

Anna Lesko va deveni, în scurt timp, mămică pentru prima oară. I-a fost destul de greu, pentru că nu a renunţat la spectacole şi chiar a avut o perioadă încărcată. Anna spune că obosela îi trece repede când vorbeşte cu bebeluşul ei din burtică.

Vezi și

Pentru mult timp, Anna Lesko a ţinut sarcina secretă. Nimeni nu a ştiut că vedeta aşteaptă un băieţel. Este în a 30-a săptămână de sarcină iar emoţiile sunt din ce în ce mai mari.

După calculele medicilor, copilul va veni pe lume la sfârşitul lunii martie sau începutul lunii aprilie. Până atunci, Anna se pregăteşte intens. În primul rând, a renunţat la tocuri şi la şofat.

"Fac mişcare în continuare, dar am redus cu 40 la sută efortul. Nu mai port tocuri şi nu mai conduc. Sunt cât se poate de precaută, fiind aşa de aproape de cel mai frumos moment din viaţa mea".

Anna spune că vorbeşte zilnic cu bebeluşul ei. Dar recunoaşte că este foarte superstiţioasă, motiv pentru care nu a cumpărat nimic pentru băiatul ei.

"Voi cumpăra totul după ce nasc. M-am uitat prin toate magazinele pentru bebeluşi, să-mi fac o idee despre ce aş putea să îi cumpăr copilului".

Până atunci, Anna Lesko îşi ocupă timpul cu lectura, evident, cărţi pentru mămici şi are grijă împreună cu viitorul tătic ca totul să decurgă ca la carte. Anna Lesko are o relaţie de mai mult timp cu Adrian Neniţă. Cei doi nu au deocamdată planuri de căsătorie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri Mondene » Anna Lesko va deveni mămică pentru prima oară