Antena Meniu Search
x

Antonia, pe locul 11 în topul celor mai frumoase femei din lume

Printre cele mai frumoase femei din lume se află şi o româncă. Antonia ocupă locul 11 în topul realizat de publicaţia The Independent Critics.

Vezi și

Printre cele mai frumoase femei din lume se află şi o româncă. Antonia ocupă locul 11 în topul realizat de publicaţia The Independent Critics. Este deja pentru a cincea oară când artista, mama a trei copii, apare în acest clasament cu o tradiţie de aproape trei decenii. 

Frumuseţea Antoniei a atras şi anul acesta multe priviri. Şi nu doar în România, ci şi pe tărâmuri foarte îndepărtate. Publicaţia americană The Independent Critics a inclus-o în topul celor mai frumoase 100 de femei din lume. La 28 de ani, Antonia este mama a 3 copii şi a apărut deja de cinci ori în prestigiosul clasament. 

Anul trecut, Antonia s-a clasat pe locul 27. Acum, însă, românca a urcat până pe locul 11. "Mă simt foarte flatată şi onorată, altceva... Nu, n-am cuvinte. Pentru mine este un mare compliment. Nu ştiu cine votează, cine decide, dar şi eu m-am mirat, pentru că sunt foarte multe nume acolo, adică mari, celebre. Fiecare primeşte vestea în felul lui. Frumuseţea este un dar de la Dumnezeu, dar cel mai important este ce îţi radiază sufletul."

Cântăreaţa a surclasat nume mari de la Hollywood, precum Emma Watson, Margo Robbie şi Natalie Portman. 

Pe acelaşi subiect

Cunoscuţi pentru alegerile inedite, cei de la The Independent Critics i-au acordat anul acesta marele trofeu actriţei Liza Soberano. În vârstă de 19 ani, ea s-a născut în California, într-o familie originară din Filipine.

Podiumul e completat de modelul francez Thylane Blondeau, numită în urmă cu 10 ani cea mai frumoasă fetiţă din lume, şi de cântăreaţa Chou Tzu-yu din Taiwan.

Acest top al celor mai frumoase 100 de femei din lume are o tradiţie de 28 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Antonia, pe locul 11 în topul celor mai frumoase femei din lume