Antena Meniu Search
x

Numeroase vedete din România au devenit părinţi în 2017: Mădălina Ghenea a trecut prin emoţii mari cu primul copil

Barza a fost foarte harnică şi a vizitat casele câtorva frumoase românce din showbiz. Venirea pe lume a unui copil înseamnă fericire, împlinire şi multă emoţie.

Vezi și

Barza a fost foarte harnică şi a vizitat casele câtorva frumoase românce din showbiz. Venirea pe lume a unui copil înseamnă fericire, împlinire şi multă emoţie. Unele vedete şi-au strâns în braţe copilul pentru prima dată, în timp ce altele cunoşteau deja această senzaţie.

Anul trecut eram însărcinată de Crăciun şi cred că a fost cel mai frumos Crăciun din viaţa mea, mărturiseşte chiar Mădălina Ghenea.

Momentul în care a aflat că va aduce pe lume o fetiţă a fost începutul celei mai frumoase perioade din viaţa superbei românce. Căci dorinţa ei cea mai fierbinte era, de multă vreme, să aibă un copil.

Mădălina Ghenea:

A fost o sarcină dificilă. Se întâmplă câteodată să nu fie probleme, în cazul meu pot sa spun că m-am speriat. 

După un travaliu de a durat mai bine de 10 ore, Mădălina Ghenea a ales să nască prin cezariană. Astfel, frumoasa actriţă și milionarul Matei Stratan au devenit părinți pentru prima dată.

La scurt timp, prezentatoarea Tv Simona Gherghe a adus şi ea pe lume o fetiță perfect sănătoasă, Ana Georgia. Copilul i-a schimbat complet viața în bine. De atunci, şi zâmbetul său e mai... radiant.

O altă mămică fericită și împinită este Elena Gheorghe. A nascut pe 15 iulie o fetiță pe nume Nicole. Iar acum tânăra și frumoasa cântăreaţă are doi copii, o fetiță și un baiat de 5 anișori.

Si Adrian Mutu si soția sa, Sandra au avut un an de exceptie. Bruneta a născut un băiețel de nota 10. Fotbalistul și-a putut strange în brațe copilul imediat, pentru că a asistat la nașterea fiului său chiar în sala de operație.

Iar Ana Ionescu trăiește o minunată poveste de dragoste cu solistul de la Fly Project. Iubirea lor a dat şi roade anul acesta si acum se bucura de superba lor fetiţă, Ilinca. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri Mondene » Numeroase vedete din România au devenit părinţi în 2017: Mădălina Ghenea a trecut prin emoţii mari cu primul copil