Antena Meniu Search
x

Ariana Grande, interviu cu ochii în lacrimi despre atentatul din Manchester

Una dintre cele mai îndrăgite artiste ale momentului, Ariana Grande, a vorbit la un post de radio despre momentele de cumpănă din timpul atacului terorist de la Manchester, de anul trecut. Tocmai ieşise de pe scenă, când s-au auzit primele focuri de armă. Cântăreaţa a fost profund marcată.

Vezi și

Una dintre cele mai îndrăgite artiste ale momentului, Ariana Grande, a vorbit la un post de radio despre momentele de cumpănă din timpul atacului terorist de la Manchester, de anul trecut. Tocmai ieşise de pe scenă, când s-au auzit primele focuri de armă. Cântăreaţa a fost profund marcată. În timpul interviului, a izbucnit în lacrimi atunci când a fost întrebată de atentat. 

22 de oameni au murit şi 59 au fost răniţi la Manchester după ce un individ s-a aruncat în aer, la intrarea în sala de spectacole unde Ariana tocmai susţinuse un concert. Incidentul a marcat-o profund pe artistă. A avut nevoie de consiliere psihologică.

Pe cel mai recent album al său Ariana a dedicat victimelor o melodie. Ca să mai destindă atmosfera, ea a dezvăluitl că se gândeşte serios a căsătorie. Şi nu plănuieşte să aştepte prea mult ca să facă acest pas.

Cântăreaţa, în vârstă de 25 de ani, vrea să urmeze exemplul Madonnei şi să fie cunoscută de fani doar cu numele mic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Ariana Grande, interviu cu ochii în lacrimi despre atentatul din Manchester