Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Artisti demni de gala...

Imi place sa particip la gale din ce in ce mai des. Fie ca sunt concepute ca evenimente de premiere a castigatorilor unui concurs, fie ca forme de promovare a actiunilor de voluntariat si a cauzelor nobile, ele sunt oportunitati servite in modul cel mai rafinat cu putinta.

de Redactia Observator

la 26.10.2018 , 12:17

Imi place sa particip la gale din ce in ce mai des. Fie ca sunt concepute ca evenimente de premiere a castigatorilor unui concurs, fie ca forme de promovare a actiunilor de voluntariat si a cauzelor nobile, ele sunt oportunitati servite in modul cel mai rafinat cu putinta. Aici vine lume buna si importanta si ai ocazia sa schimbi carti de vizita cu oameni care ar putea sa te ajute in dezvoltarea afacerii tale sau in dezvoltarea personala. Schimbul de impresii si d eidei este benefic oricui, mai ales ca are loc la un pahar de sampanie sau de vin bun, la un ceai aromat sau in fata unei cafele.

O gala este un prilej de incantare, de informare si de publicitate gratuita. Organizatorii au mari batai de cap fiindca trebuie sa se ocupe detaliat de:

-amenajarea corespunzatoare a locatiei. De la flori la fete de masa si scaune elegante, pana la un mesaj de bun-venit si angajarea unei echipe de fotografi profesionisti.

Articolul continuă după reclamă

-primirea invitatiilor

-aranjarea meselor sau scaunelor

-meniul si servitul

-antrenul si moderarea discursurilor.

Intotdeauna muzica a fost la inaltime ca si prezentarile, fiindca la toate galele importante la care am participat, organizatorii au apelat la Contact-artist.ro pentru selectie artisti evenimente­!

La o gala rafinata, unde bautura abia este gustata, nu se potriveste deloc muzica de nunta, ci se impune o muzica rafinata, la moda pe care lumea sa danseze la sfarsitul discutiilor. Trebuie sa recunosc ca la multe evenimente, oamenii au umplut sala la refuz datorita numelor sonore ale artistilor si prestatiei lor. Asa am ascultat-o pe Andra, pe Delia Matache si Doina Spataru. Muzica era tinereasca, in concordanta cu topurile nationale si internationale, repertoriul variat.

Organizatorul bine pregatit face si din prezentare un punct de atractie al evenimentului salvandu-l de la plictiseala. Cum se poate face acest lucru?

Simplu, se solicita un artist de stand-up comedy, cum ar fi Mihai Bendeac si i se cere sa se ocupe si de prezentare. Imi amintesc, cum reusea el sa alunge emotiile castigatorilor care urcau pe scena sa isi primeasca premiile si sa rosteasca un mic discurs. Hohote de ras si de aplauze curgeau la cea mai simpla prezentare.

Pe site-ul Contact-artisti.ro te poti orienta repede datorita structurii riguroase a acestuia si faptului ca paginile se incarca in momentul accesarii. Artistii sunt ordonati riguros, pentru a fi cu usurinta gasiti si solicitati. Se pot face si liste inainte de discutia cu impresarul, in functie de publicul tinta si de tematica evenimentului.

De pilda o intalnire cu persoane de varsta a treia nu ar avea farmec fara solisti care interpreteaza muzica de petrecere, romante, muzica usoara de demult.

Iata categoriile din care va puteti alege artistii:

-artisti straini, care au „spart” topurile internationale si a caror prezenta reprezinta o onoare pentru cel care se ocupa de asigurarea muzicii si pentru toti organizatorii. Si participantii se vor mandri ca i-au ascultat live pe acesti cantareti de talie mondiala. Multi isi fac poze cu artistii renumiti si le pun cu mandrie pe retelele de socializare. Numarul de poze distribuite pe retelele de socializare si comentariile scrise sub ele consfintesc succesul evenimentului.

-interpreti de muzica jazz, blues si clasica. Organizatorul poate educa publicul servindu-i muzica de calitate premium fara sa il agreseze. Concret: la doua-trei cantece dansante, usoare se poate strecura o arie dintr-o opera, dupa un manunchi deslagare internationale sau nationale, merge putin jazz.

-artisti muzica populara, petrecere, nunta. Da, de aici se pot selecta cantaretii pentru „Nunta de aur a bunicilor”, sarbatorirea pensionarilor.

-cu artisti POP, R&B, LATINO, POP/DANCE, ROCK, HIP HOP niciun invitat nu mai sta la masa, ci danseaza. Miscarea face bine dupa masa, prin dans se elibereaza multe energii negative, toxine (prin transpiratie) si frustrari. Omul se sincronizeaza cu ritmul si este cat se poate de fericit.

-solisti de muzica folk si usoara si cover. Folkul este muzica divina purtatoare a unui mesaj deosebit de sensibil, chiar daca este usor trist. Imi amintesc ce efect a avut Cenaclul Flacara asupra ascultatorilor in vremurile in care nu se putea asculta altceva. Muzica folk, muzica usoara romaneasca si muzica populara autentica tineau stindardul calitatii in acele timpuri tulburi, dar uneori si ele erau contaminate cu lozinci.

-comedianti, prezentatori si magicieni. La o reuniune dedicata copiilor, magicianul reprezinta punctul de atractie al evenimentului.

Contact-artist.ro are si pagina de Facebook, iar contactele impresarului sunt la vedere. Eventualele comenzi si negocieri pot avea loc telefonic, la numarul: 0751 158 243, prin posta electronica, adresa de e-mail fiind: [email protected] si prin discutii pe messengerul retelelor de socializare.

Toti artistii sunt nume de marca ale scenei si au un repertoriu ales. Ei isi pot adapta oricand repertoriul cererii organizatorilor sau participantilor la reuniune. De asemenea sunt capabili sa sustina recitaluri mai multe ore la rand, fara pauze.

In afara datelor de contact oferite mai sus, exista si un formular online menit sa usureze munca si timpul de asteptare al organizatorului de evenimente. Dupa completarea datelor personale, vizitatorul site-ului dispune de spatiu sa scrie un mesaj prin care sa ceara o oferta de pret pentru un anumit artist sau mai multi. I se va raspunde in cel mai scurt timp, fie telefonic, fie prin adresa de e-mail.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri Mondene » Artisti demni de gala...