Antena Meniu Search
x

AVEREA fabuloasă pe care trebuie să o împartă Brad Pitt şi Angelina Jolie: Un castel în Franţa, o vilă la Hollywood sau o casă de vacanţă în Santa Barbara (FOTO, VIDEO)

Angelina Jolie i-a cerut divorțul lui Brad Pitt și a solicitat custodia celor șase copii, iar acum trebuie să împartă o avere fabuloasă.

Angelina Jolie i-a cerut divorțul lui Brad Pitt și a solicitat custodia celor șase copii, iar acum trebuie să împartă o avere fabuloasă.

Potrivit unor experţi, averea comună a actorilor Angelina Jolie și Brad Pitt depășește 500 de milioane de dolari.

Chiar în ziua anunțării divorțului, revista People a consultat un avocat expert în împărțirea averii celebrităților, Donald David, care a apreciat că averea lui Pitt se ridică la circa 350 de milioane de dolari, iar cea a lui Jolie la 275 de milioane.

La rândul său, avocata specializată în divorțuri Marilyn Chinitz a estimat că averea cumulată a celor doi se cifrează la aproximativ 500 de milioane de dolari.

VEZI CE AVERE AVEA CUPLUL BRANGELINA

De asemenea, revista Forbes a calculat că Pitt și Jolie au câștigat împreună 555 de milioane de dolari din 2004, an în care a început relația lor după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare la 'Mr.& Mrs. Smith'.

Cei doi actori trebuie să se pună de acord și asupra adjudecării mai multor proprietăți și bunuri imobiliare, printre care se numărăr luxoasa reședință și domeniu viticol Chateau Miraval, din sud-estul Franței, pe care l-au achiziţionat în 2012 în schimbul sumei de 60 de milioane de dolari.

Cei doi mai deţin o vilă în Loz Feliz, Hollywood, estimată la 2,1 milioane de euro, care era reşedinţa lor de bază, o vilă în New Orleans, estimată la 4,3 milioane de dolari, sau o casă de vacanţă în Santa Barbara (4 milioane de dolari).

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Elementul-cheie este însă existența sau nu a unui acord prenupțial, având în vedere că cei doi actori au stat împreună zece ani înainte de a se căsători oficial, într-o ceremonie restrânsă în august 2014.

Luând în calcul ipoteza existenței unui contract prenupțial și împărțirea unei averi generate doar în ultimii zece ani, Forbes a estimat că activele comune ale perechii se ridică la 117,5 milioane de dolari, dintre care 76,5 de milioane generate de Pitt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » AVEREA fabuloasă pe care trebuie să o împartă Brad Pitt şi Angelina Jolie: Un castel în Franţa, o vilă la Hollywood sau o casă de vacanţă în Santa Barbara (FOTO, VIDEO)