Antena Meniu Search
x

Becali, primele declaraţii după eliberare: "Voi cumpăra o tipografie, pentru a tipări lucrări despre sfinţi"

Patronul Stelei a fost eliberat condiţionat vineri şi a vorbit cu jurnaliştii la ieşirea din Penitenciarul Poarta Albă

Patronul Stelei a fost eliberat condiţionat vineri şi a vorbit cu jurnaliştii la ieşirea din Penitenciarul Poarta Albă

"O să vorbesc cu voi, pentru că puşcăria m-a sporit în dragoste. Dar pe viitor o să staţi degeaba să mă aşteptaţi sau să mă întrebaţi, pentru că voi ieşi din viaţa publică. Mă închin şi sunt liber. Gata, e ultima oară când dau declaraţii. Întrebaţi-mă acum ce doriţi", a spus Becali. "Să mă ierte toată lumea. Nu vreau răul nimănui, nu mai pot să doresc răul cuiva. Am greşit mult. Îl atacăm pe preşedintele ţării... Cum să faci aşa ceva? Vina lui (a lui Băsescu - n.red.) e ce a făcut mai departe, dar n-are rost să mai vorbim", a continuat finanţatorul "ros-albastrilor".

"Eram şef la puşcărie" Becali a vorbit apoi despre perioada petrecută după gratii: "Eu eram şef de cameră, şef de secţie, şef de tot. M-am rupt de tot, nu ascultăm nici măcar radioul. Eram sigur că o să fiu eliberat condiţionat, pentru că n-am mai văzut răutate. În plus, eu am executat pedeapsa".

"Voi cumpăra o tipografie, pentru a tipări lucrări despre sfinţi. Apoi, voi cumpăra lucruri pentru a le împărţi în penitenciare şi mă voi duce pe munte să mă rog. Voi face spitale, biserici... Dar să nu mă mai aştepţi în faţa casei mele, pentru că nu voi mai da nici 5 bănuţi". Pe lângă construirea de spitale şi biserici, Becali are de gând să lupte şi pentru drepturile deţinuţilor:

"Meme Stoica a stat un an şi ceva în puşcărie şi n-a ieşit deloc. Giovani Becali, Dan Voiculescu, Victor Becali, Cristi Borcea, la fel. Iar Gică Popescu ar trebui să fie eliberat şi să plece acasă, să stea lângă familia sa. Voi lupta pentru asta, ca să-mi ajut semenii".

"Îl iubesc pe Ponta"

În încheiere, Becali a avut un mesaj şi pentru premierul Victor Ponta, pe care afirmă că-l iubeşte, dar are câteva lucruri pe care i le reproşează. "Să mă ierte Ponta, pentru că-l iubesc. Era simplu să schimbe legea şi să modifice întreruperii pedepsei pe caz de boală. Îi mai spun ceva domnului prim-ministru, pentru că-l simt că are o înţelepciune... Să mă ierte Dumnezeu, n-o spun că să mă plâng, ci doar ca s-o dau ca exemplu: Era unul Becali, care era cunoscut de toată lumea, dar a intrat în puşcărie. Iar apoi tot apărea la TV, cum că plânge mama lui, dar ei tot nu m-au lăsat să plec în permisie în primul an, deşi aşa era legea. A şi fost coleg cu mine", a reproşat Becali.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri Mondene » Becali, primele declaraţii după eliberare: "Voi cumpăra o tipografie, pentru a tipări lucrări despre sfinţi"