Video Beneficiile şi riscurile pe care le oferă smoothie-ul. Băutura poate să devină o bombă calorică
Smoothie-ul este băutura care a început să îi cucerească pe români, iar asta se vede în cifre: jumătate dintre noi avem obiceiul să îl consumăm frecvent, arată cele mai noi studii.
Ţine şi de foame şi de sete. E versatil, poate fi un mic dejun hrănitor, o gustare echilibrată între mese sau un deliciu uşor de preparat pentru seară. Şi pentru oricând. Nutriţionistul Simona Carniciu a sosit astăzi în platoul Observator cu întreagă listă cu beneficiile consumului regulat de smoothie. Ea a explicat cum şi când băutura poate să devină o bombă calorică.
Mai multe detalii despre acest subiect găsiţi în materialul video de mai sus
Articolul continuă după reclamă
Înapoi la Homepage
Comentarii
Întrebarea zilei
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰