Antena Meniu Search
x

Cazul tulburător în care s-a implicat Beyonce!

A lăsat-o să urce pe scenă la unul dintre concertele ei şi au cântat şi dansat împreună. Asta după ce fetiţa, diagnosticată cu o tumoare inoperabilă, a mărturisit că vrea să o cunoască înainte ca boala să o învingă.

Vezi și

"Am aflat că vin la acest concert în urmă cu câteva zile. Mă distrez de minune! Abia aştept să o văd pe Beyonce!", spune Taylon, care are doar 11 ani, însă a fost deja condamnată la moarte.

I-au descoperit o tumoare inoperabilă pe creier. Iar ultima ei dorinţă a fost să danseze cu Beyonce.

Povestea copilei i-a impresionat pe voluntarii unei asociaţii care îndeplineşte dorinţele tinerilor grav bolnavi.

Aşa că au contactat-o pe Beyonce care a acceptat cu bucurie să danseze cu Taylon, la unul dintre concertele sale.

Ca un înger coborât din cer, Beyonce şi-a făcut apariţia pe scenă. Întâlnirea le-a emoţionat pe amândouă până la lacrimi.

Şi pentru că este o adevărată supravieţuitoare, care se luptă zi de zi cu boala, Taylon a cântat alături de Beyonce, hitul care a consacrat-o pe artistă: SURVIVOR

"Este o fetiţă care se luptă pentru viaţa ei. Nu are garanţia că prinde ziua de mâine. Nu are garanţia că prinde săptămâna viitoare. Dar, acum, este aici şi gândul ei, care îmi va rămâne în amintire pe vecie, este că, din moment ce este aici, trebuie să trăiesc", a spus Beyonce la final.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri Mondene » Cazul tulburător în care s-a implicat Beyonce!