Antena Meniu Search
x

Bianca Drăguşanu va deveni mămică în urma unui tratament de fertilizare in vitro

Bianca Drăguşanu este însărcinată în cinci luni, după ce a urmat un tratament de fertilizare în vitro, potrivit unui surse din anturajul fostei prezentatoare TV, citată de cotidianul Click.

Bianca Drăguşanu este însărcinată în cinci luni, după ce a urmat un tratament de fertilizare în vitro, potrivit unui surse din anturajul fostei prezentatoare TV, citată de cotidianul Click.

Speculaţiile privind sarcina Biancăi Drăguşanu au apărut în urmă cu mai multe luni, fost prezentatoare TV evitând să anunţe oficial că va deveni mămică în acest an. Cotidianul Click susţine că manechinul va deveni mămică peste patru luni, ea urmând un tratament de fertilizare în vitro.

"Are puţin peste 20 de săptămâni de sarcină. Ceea ce nu se ştie, însă, e faptul că ea a făcut fertilizare in vitro. Aşa a rămas însărcinată”, au declarat surse apropiate cuplului format de Bianca Drăguşanu şi Victor Slav.

Potrivit aceloraşi surse, Bianca a avut o sarcină destul de dificilă: "A avut probleme cu anemia, a şi leşinat, având nevoie de perfuzii. În primele luni, a vomitat încontinuu. Acum, e puţin mai bine. Pofteşte la orice mâncare care miroase bine, fie că sunt cartofi prăjiţi, fie pâine, nu contează. Burtica însă nu se prea vede, deoarece Bianca nu s-a îngrăşat deloc. Poartă aceiaşi blugi ca şi înainte de a rămâne gravidă, doar că nu se mai poate închide la nasture. Oricum, din câte ştiu eu, deşi nu se abţine de la nimic, mănâncă cu măsură şi niciodată după ora 18.00”.

Deşi vedeta nu a recunoscut oficial că este însărcinată, ea nu a ratat nicio ocazie să-şi pună fanii pe gânduri, postând numeroase fotografii pe Facebook în care apare fie cu burtică de gravidă, fie plimbând un cărucior, fie punându-şi mâinile pe burtică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Bianca Drăguşanu va deveni mămică în urma unui tratament de fertilizare in vitro