Antena Meniu Search
x

Bogdan Stelea a divorţat pe Facebook

Bogdan Stelea n-a reuşit să apere lovitura liberă primită în dragoste. După şase ani de iubire, fostul portar al echipei naţionale de fotbal, se desparte de creatoarea de modă Mirela Popa. Cei doi şi-au anunţat divorţul printr-un mesaj postat pe o reţea de socializare.

Vezi și

 Bogdan este la al doilea divorţ. S-a despărţit în 2004 de femeia care l-a făcut tată. Este la al treilea eşec în amor pentru Bogdan Stelea. Acum zece ani, el a cerut-o în căsătorie pe Lili Sandu, însă cea pe care o numea atunci marea lui dragoste, nu i-a devenit niciodată soţie.

Mirela şi Bogdan au decis că e mai bine pentru amândoi să se întoarcă la viaţa de dinainte de căsătorie. Creatoarea de modă a fost cea care a decis să pună capăt zvonurilor legate de un posibil divorţ printr-un mesaj pe care l-a postat pe o reţea de socializare.

"Am hotărât de comun acord, Bogdan şi cu mine, să divorţăm după şase ani de căsnicie. Nu a fost deloc o decizie uşoară. Ne despărţim ca prieteni şi ne vom respecta pentru totdeauna", a scris Mirela Stele ape Facebook

Ar fi depus deja actele la notar, aşa că, cel mai probabil, divorţul se va pronunţa luna viitoare. Repede şi fără probleme, mai ales că cei doi nu au copii împreună.

Bogdan este tatăl unui băiat de 13 ani, din prima căsătorie, şi a spus, în repetate rânduri, că nu e pregătit pentru încă un copil. Bogdan şi Mirela s-au căsătorit civil în 2008. După numai opt luni de căsnicie, însă, proaspăta doamnă Stelea a depus cerere de divorţ la tribunal.

Cei doi s-au împăcat după câteva luni. Gurile rele au spus atunci că infidelitatea lui Stelea ar fi destrămat liniştea familiei. Bogdan ar fi fost fotografiat la Paris împreună cu Lili Sandu, femeia despre care spunea în 2004 că este dragostea vieţii lui.

Lili i-a fost logodnică, dar nu şi soţie. Trei ani mai târziu, relaţia de prietenie pe care Bogdan o avea deja cu designerul vestimentar Mirela Popa s-a transformat în iubire.

În 2010, cei doi s-au căsătorit religios în mare secret. Au ales să rămână discreţi şi în cazul divorţului, care marchează în viaţa fostului portar de aur al naţionalei al treilea eşec în dragoste.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Bogdan Stelea a divorţat pe Facebook