Antena Meniu Search
x

Brigitte Bardot, între cariera de succes şi nefericirea din viaţa personală

În anii 50-60, una dintre cele mai mari actriţe ale cinematografiei franceze, Brigitte Bardot, făcea furori pe micile ecrane.

de Redactia Observator

la 08.07.2019, 11:36

Vezi și

În anii 50-60, una dintre cele mai mari actriţe ale cinematografiei franceze, Brigitte Bardot, făcea furori pe micile ecrane. De atunci a rămas cunoscută ca un adevărat sex-simbol. Puţini ştiu, însă, că viaţa ei n-a fost deloc atât de frumoasă, cum a părut dinafară. A trecut prin nenumărate relaţii eşuate, depresia i-a fost duşman şi chiar a încercat să se sinucidă de mai multe ori.

84 de ani. Este venerabila vârstă la care a ajuns Brigitte Bardot. În spate se ascund însă nenumărate depresii, patru mariaje eşuate şi patru tentative de sinucidere.

Dar şi o sarcină pe care a dus-o la capăt, deşi nu şi-a dorit-o niciodată. Iar poveştile de iubire sunt spectaculoase: a avut peste 100 de relaţii atât cu bărbaţi, dar şi cu femei.

Cariera lui Brigitte Bardot a început ca model. La doar 15 ani, apărea deja pe coperta unei reviste celebre. Şi, la puţin timp, făcea prima victimă în amor: regizorul Roger Vadim.

Cei doi s-au iubit în secret, dar când părinţii ei au aflat de relaţie, au încercat să-i pună punct. Disperată, Brigitte a încercat pentru prima dată să-şi ia viaţa. Din fericire, n-a reuşit. Iar la 18 ani chiar a primit permisiunea să se căsătorească.

Fericirea în cuplu n-a durat însă mult, şi, după patru ani, Brigitte divorţa de Roger Vadim. Se îndrăgostise chiar de actorul cu care juca în filmul regizat de soţul ei.

După o idilă spumoasă, l-a părăsit însă şi pe acesta, pentru un alt bărbat căsătorit: Gilbert Becaud, renumit cântăreţ şi actor.

Iubirile şi despărţirile aveau să devină un tipar în viaţa actriţei. Iar singurul ei copil, Nicolas, nu a reuşit să îi trezească sentimente materne.

"Nu eram îndeajuns de matură pentru a avea grijă de un copil. Eu însămi am nevoie de cineva să aibă grijă de mine", declara ea.

În ziua în care împlinea 26 de ani, Brigitte Bardot încerca să-şi ia viaţa pentru a doua oară.

Cel de-al treilea soţ a fost un milionar german. Mariajul a rezistat însă trecerii timpului cu ultimul soţ. Cei doi sunt şi acum împreună.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Brigitte Bardot, între cariera de succes şi nefericirea din viaţa personală