Antena Meniu Search
x

Divorţul anului în România. Brigitte a dus actele la Judecătorie pentru a pune punct căsniciei cu Ilie Năstase

Mariajul dintre Brigitte şi Ilie Năstase a ajuns, oficial, la final. Soţia fostului tenismen a depus actele de divorţ la judecătorie.

Vezi și

Mariajul dintre Brigitte şi Ilie Năstase a ajuns, oficial, la final. Soţia fostului tenismen a depus actele de divorţ la judecătorie. Din căsnicia de opt ani, Brigitte vrea să plece doar cu numele Năstase. Un război pe avere nu va exista, spune ea. Pentru că fiecare va rămâne cu ce a agonisit înainte de căsătorie.

După opt ani de mariaj şi nenumărate tentative de a divorţa, Brigitte a făcut pasul către despărţire chiar în ziua   în care a împlinit 41 de ani. Convinsă că ea şi Ilie nu mai pot forma o familie, Brigitte Năstase a depus actele de divorţ la Judecătoria Sectorului 1. A fost pentru prima dată când s-a adresat unei instanţe de judecată, după mai multe încercări de a divorţa la notar. În cererea depusă chiar de ziua ei, Brigitte cere să păstreze numele Năstase. 

Cea de-a treia soţie a lui fostului tenismen a explicat pe Facebook de ce nu a ales varianta divorţului în doar 30 de zile la notar. "Nu am mers la un birou notarial deoarece Ilie a refuzat în data de 14 noiembrie 2017 să semneze divorţul nostru în faţa notarului"

Dar Brigitte susţine că ea şi Ilie Năstase nu au nimic de împărţit: "Un război pentru avere nu va exista, deoarece căsătoria noastră s-a făcut prin convenţia matrimonială de bunuri proprii, semnând împreună şi de comun acord, în timpul perioadei căsătoriei, o Convenţie Matrimonială."

Pe acelaşi subiect

Chiar Ilie Năstase a vorbit despre independenţa financiară a soţiei lui. 

Ajunşi în faţa judecătorului, însă, nu e exclus ca Brigitte să-l învinuiască pe Ilie de adulter. Au fost mai multe scandaluri între ei. 

Ilie Năstase şi Brigitte s-au cunoscut în 2010. Trei ani mai târziu, s-au căsătorit, cu mare fast, în Poiana Braşov. În vârstă de 71 de ani, fostul sportiv se află acum în faţa celui de-al treilea divorţ. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » Divorţul anului în România. Brigitte a dus actele la Judecătorie pentru a pune punct căsniciei cu Ilie Năstase