Antena Meniu Search
x

Cadoul de 8 martie, o misiune dificilă chiar şi pentru actorii din "Fructul Oprit"

Pentru domni, urmează un nou test - alegerea cadoului potrivit de 8 martie. Trebuie să se ridice la înălţimea aşteptărilor doamnelor, chiar dacă uneori acestea sunt greu de mulţumit. Şi nici nu îi ajută cu sugestii.

de Redactia Observator

la 06.03.2019, 14:22

Vezi și

Pentru domni, urmează un nou test - alegerea cadoului potrivit de 8 martie. Trebuie să se ridice la înălţimea aşteptărilor doamnelor, chiar dacă uneori acestea sunt greu de mulţumit. Şi nici nu îi ajută cu sugestii. Colega noastră, Octavia Geamănu le oferă o mână de ajutor. A mers pe platourile de filmare de la "Fructul Oprit" şi a stat de vorbă cu actorii serialului pe care il urmărim în fiecare miercuri, la Antena 1.

Actorul Marian Râlea a ajuns la concluzia că...mintea femeii e greu de ghicit, astfel că nu se mai complică: pentru el darul potrivit de 8 martie înseamnă de fapt o sumă de bani, din care partenera de viaţă să îşi cumpere singură cadoul. Evită astfel şi goana prin magazine, şi ideile "neinspirate".

De cealaltă parte, Vlad Gherman spune că nu doar de 8 martie trebuie să îşi suprindă iubita. Fiecare zi e potrivită pentru un gest de apreciere. Şi totuşi, pentru a fi sigur că supriza nu se transformă într-un fiasco preferă să o întrebe pe cea cu care împarte atât viaţa, cât şi platourile de filmare înainte să cumpere. Contează şi felul în care îi oferă cadoul, spune actorul, motiv pentru care este atent la toate detaliile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Cadoul de 8 martie, o misiune dificilă chiar şi pentru actorii din "Fructul Oprit"