Antena Meniu Search
x

Cantareata Julia Jianu a aflat de ce nu putea aeva copii

Cantareata Julia Jianu e pe cale sa-si implineasca un vis. Poate deveni mamica. Dupa ani de incercari, a descoperit ce o impiedica sa ramana gravida. O afectiune pe care nimeni n-a descoperit-o in Romania, dar de care a aflat la un control de rutina, intr-o clinica din Turcia.

Vezi și

Cel mai important vis al ei e sa fie mamica. Isi doreste de ani de zile un copil, dar isi pierduse speranta

“Soarta, pana la urma, a facut sa trec pe langa o clinica foarte, foarte cunoscuta si foarte importanta pentru cei care isi doresc la un moment dat sa-si rezolve problemele mult mai profund decat s-ar putea rezolva in alte parti”, a declarat Julia.

O clinica din Turcia pe care, spune artista, a descoperit-o intamplator: “Am facut un control, pur si simplu, un control ginecologic, pentru ca pana la urma am zis: Daca tot sunt aici si clinica este atat de cunoscuta, hai sa fac un checking, cum se spune".

Un control de rutina care a scos la iveala o problema de sanatate. Iulia avea o obstructie, la nivelul uterului, care o impiedica sa ramana insarcinata.

Medicii din Turcia i-au rezolvat problema in aceeasi zi. “Nu gresesc aici cand spun de cinci, sapte minute, maxim 10, o problema care ma tinea in loc si care uite cat de importanta era.Mi-a spus ca nu am ce sa caut de acum in Turcia, la aceasta clinica, fara un copil in brate”, a mai spus artista.

Julia spune ca ea si sotul ei, Bogdan, se gandesc deja la nume de copii: “Imi place foarte mult Patricia daca e vreo fata, iar ca baiat imi place Cezar”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri Mondene » Cantareata Julia Jianu a aflat de ce nu putea aeva copii