Antena Meniu Search
x

Catalin Botezatu si-a deschis club in Mamaia

Cluburile exclusiviste de pe litoral poarta un razboi aprig pentru atragerea clientilor cu bani. Unul dintre ele pare sa fi gasit cheia succesului prin intermediul managerului, nimeni altul decat Catalin Botezatu.

Vezi și

Designerul promite petreceri spectaculoase si l-a invitat pe Radu Mazare sa garanteze pentru ele.

Bolizi de sute de mii de euro, rochii pe masura, serpi in loc de coliere si pinguini pe post de mascote. Asa arata cel mai nou club deschis in Mamaia. Club manageriat de Catalin Botezatu.

“Asa cum v-am promis, deschidem cele mai tare club. Ne dorim sa fim cei mai buni, nu e un club, e un concept, o plaja, un restaurant. Nu e doar un club pentru oameni cu fite si bani, ci pentru toti cei care vor sa se simta bine, pe o plaja eleganta, se adreseaza tuturor “, a declarat Catalin Botezatu.

Seara de inaugurare a strans laolalta zeci de personaje din lumea mondena. Oana Roman, Irinel Columbeanu, Cristi Borcea sau Adelina Pestritu sunt doar cateva dintre numele care au semnat condica la intrare.

N-a lipsit din peisaj nici primarul Radu Mazare, mai ales ca edilul si-a sarbatorit, ieri, ziua de nastere. Intr-un sacou mov, o pereche de pantaloni deschisi la culoare si o pereche de sandale asortate cu tricoul, primarul a facut furori printre doamne si domnisoare. Le-a ignorat, insa, pe toate: “Am venit cu una singura in seara asta, maine vin cu vreo 20, maine ca sunt la service. Acum, ca sunt singur, vin cu una. In seara asta sunt asa mai lejer ca maine am serviciu”.

De distractie a avut timp si de ziua lui. A primit multe urari si o gramada de cadouri. Altceva e mai important, insa, pentru el.

Condimentata nenumarate surprize si udata cu bauturi fine, seara a fost una incendiara. Exact asa cum si-a propus si managerul ei.

Sezonul este abia la inceput. La fel si distractia. Managerii cluburilor de pe litoral le promit turistilor ca vor gasi la malul marii o gramada de petreceri incendiare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Catalin Botezatu si-a deschis club in Mamaia