Antena Meniu Search
x

Cea mai aşteptată paradă de modă a anului a avut loc în Shanghai

Show-ul Victoria's Secret s-a desfăşurat, pentru prima dată, în China. A fost un spectacol demn de Cartea Recordurilor, cu zeci de modele şi mii de spectatori.

Vezi și

Show-ul Victoria's Secret s-a desfăşurat, pentru prima dată, în China. A fost un spectacol demn de Cartea Recordurilor, cu zeci de modele şi mii de spectatori. Pentru unul dintre "îngerii" casei de modă americane, prezentarea s-a transformat într-un eşec. Cuprins de emoţii, modelul a căzut, dar s-a ridicat cu. zâmbetul pe buze.

Niciun podium din Shanghai nu a strălucit vreodată atât de tare. 55 de supermodele din 20 de ţări au defilat în faţa publicului extaziat.  

Adriana Lima, model Victoria`s Secret: "Este cel mai mare spectacol de modă pe care l-am avut vreodată. Scena şi podiumul sunt mai mari decât oricând."

Anul acesta, brazilianca Lais Ribeiro a purtat sutienul de două milioane de dolari, decorat cu 6.000 de pietre preţioase. 

Prima prezentare Victoria's Secret din Shanghai este, însă, marcată de controverse. Supermodelul Gigi Hadid şi cântăreaţa Katy Perry nu au făcut parte din show, pentru că nu ar fi reuşit să obţină viza de China. 

Pentru veterana Alessandra Ambrosio, acesta ar putea fi ultimul spectacol Victoria's Secret la care participă, după 17 ani petrecuţi alături de ceilalţi "îngeri". Se zvoneşte că actualul său contract nu va fi reînnoit.

În schimb, pentru Harry Styles, fost membru al trupei One Direction, bucuria de a cânta pe scena Victoria`s Secret nu putea fi mai mare. Îşi va revedea trei dintre fostele iubite, defilând în ţinute provocatoare. 

Un mix de modă, fantezie şi spectacol, parada celui mai cunoscut brand american de lenjerie intimă va fi difuzată în 190 de ţări. Anul trecut, aproape un miliard şi jumătate de telespectatori de pe toată planeta au urmărit defilarea. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri Mondene » Cea mai aşteptată paradă de modă a anului a avut loc în Shanghai