Antena Meniu Search
x

Curs valutar

CEA MAI SCUMPĂ NUNTĂ EVER! Un MILION de trandafiri albi, un tort de 4 metri si palatul lui Winston Churchill, pentru o nuntă ca-n poveşti (GALERIE FOTO)

Fiul celei mai bogate femei de culoare din lume, Folorunsho Alakija, a avut parte în weekend de o nuntă ca-n poveşti, pentru care familia a cheltuit aproximativ 5 milioane de lire sterline, notează Daily Mail.

de Redactia Observator

la 12.06.2017 , 19:11

Fiul celei mai bogate femei de culoare din lume, Folorunsho Alakija, a avut parte în weekend de o nuntă ca-n poveşti, pentru care familia a cheltuit aproximativ 5 milioane de lire sterline, notează Daily Mail.

Folarin, care este unul dintre cei patru copii ai lui Folorunsho Alakija, s-a căsătorit cu un manechin iranian Nazanin Jafarian Ghaissarifa, iar nunta lor a fost una de vis.

Articolul continuă după reclamă

Evenimentul a avut loc la palatul Blenheim, reşedinţa familiei lui Winston Churchill timp de 300 de ani, iar pentru a-l împodobi s-au folosit nici mai mult nici mai puţin decât un milion de trandafiri albi.

Sute de prieteni şi rude ale familiei au fost aduse din Nigeria pentru a participa la nuntă, familia cheltuind în jur de 150.000 de lire sterline pentru închirierea conacului lui Churchill şi alte 200.000 de lire sterline pentru producţia evenimentului.

Pentru Folarin este a doua căsătorie, el pierzându-şi prima soţie din cauza cancerului.

Cei un milion de trandafiri albi au fost pregătiţi de celebrul Jeff Leatham, care este renumit pentru colaborarea sa cu clanul Kardashian. Acesta a venit însoţit în Marea Britanie de 30 de membri ai echipei sale, pentru a-l ajuta să decoreze palatul cu trandafiri şi orhidee de culoare albă.

Folorunsho Alakija (66 de ani) este una dintre cele mai bogate femei de culoare din lume, averea ei fiind estimată la 2,1 miliarde de dolari.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Mondene » CEA MAI SCUMPĂ NUNTĂ EVER! Un MILION de trandafiri albi, un tort de 4 metri si palatul lui Winston Churchill, pentru o nuntă ca-n poveşti (GALERIE FOTO)