Antena Meniu Search
x

Cele mai dureroase despărțiri ale anului 2019

Anul 2019 a venit ca un test pentru marile cupluri de la Hollywood. Un test pe care nu toate l-au trecut. Chiar dacă se bucură de faimă iar succesul continuă să le bată la uşă, în viaţa privată problemele sunt la tot pasul.

de Redactia Observator

la 10.12.2019, 17:20

Vezi și

Anul 2019 a venit ca un test pentru marile cupluri de la Hollywood. Un test pe care nu toate l-au trecut. Chiar dacă se bucură de faimă iar succesul continuă să le bată la uşă, în viaţa privată problemele sunt la tot pasul. Miley Cyrus, Bradley Cooper şi Adele sunt doar câteva din vedetele care încheie anul cu inima frântă.

Mereu împreună pe covorul roşu, Miley Cyrus şi Liam Hemsworth au decis să pornească pe drumuri diferite în luna august. Cei doi au anunţat că divorţează după doar opt luni de mariaj. O veste care ca o lovitură sub centură pentru fanii.

Potrivit unui apropiat, cei doi au decis să se despartă pentru a se putea focusa mai bine pe carieră. Supriza cea mare a venit abia la câteva luni de la divorţ, atunci când Miley Cyrus a postat câteva filmări pe Instagram în care apare alături de presupusul ei nou iubit, Cody Simpson.

Chimia puternică dintre Lady Gaga şi Bradley Cooper pare să le fi venit de hac în cele din urmă. Chiar dacă au declarat de mai multe ori că relaţia lor este una strict profesionată, cei doi protagnoişti din filmul "A Star Is Born" au trecut prin despărţiri dureroase la scurt timp de la decernarea premiilor Oscar.

Concret, în timp ce Bradley Cooper a părăsit-o pe Irina Shayk, cea alături de care a trăit timp de patru ani, Lady Gaga a rupt logodna Christian Carino, fostul ei manager.

O altă despărţire care a provocat vâlvă peste Ocean a fost cea frumoasei Kylie Jenner şi rapper-ul Travis Scott. Cei doi ar fi decis să ia o pauză din cauza neînţelegerilor.

Cu toate acestea luna trecută au fost văzuţi din nou împreună. Rămâne însă neclar dacă cei doi se întâlnesc doar de dragul fiicei lor Stormi sau dacă plănuiesc să se împace.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Stiri Mondene » Cele mai dureroase despărțiri ale anului 2019