Antena Meniu Search
x

Video Cher vorbeşte în premieră despre noul ei iubit, cu 40 de ani mai tânăr. "Dragostea nu ştie matematică"

Dragostea nu ţine cont de nimic. Este mesajul pe care-l transmite Cher, prin declaraţiile despre noua ei relaţie care i-a surprins pe mulţi curioşi. Artista în vârstă de 76 de ani trăieşte o frumoasă poveste de iubire alături de producătorul Alexander Edwards, cu 40 de ani mai tânăr. Diferenţa de vârstă nu le-a stat în cale. "Dragostea nu ştie matematică", a precizat Cher, pe numele ei real Cherilyn Sarkisian.

de Redactia Observator

la 07.11.2022, 17:16

Vezi și

Cher are un nou iubit, cu care nu se fereşte să se afişeze în public. Primele zvonuri au început să apară după ce au fost văzuţi împreună, joia trecută, la o cină din Malibu. Dar cântăreaţa şi actriţa în vârstă de 76 de ani a rupt tăcerea şi a dezvăluit că, într-adevăr, trăieşte o poveste de iubire cu producătorul Alexander Edwards, de 36 de ani. Diferenţa de vârstă de patru decenii nu a reprezentat o problemă pentru cei doi: "Dragostea nu ştie matematică", a subliniat Cher, potrivit Daily Mail. Mai ales că bărbatul o tratează "ca o regină", spune ea.

Cine este noul iubit al lui Cher

Alexander Edwards are un fiu de 3 ani, pe nume Slash Electric Alexander Edwards, împreună cu fosta parteneră, actriţa Amber Rose. A devenit cunoscut mai ales în urma acestei relaţii, care l-a propulsat în vizorul publicului. În luna august, Amber Rose l-a acuzat însă că ar fi avut aventuri romantice cu 12 persoane, iar ulterior el a recunoscut, pe o reţea de socializare, că a călcat strâmb.

Bărbatul de 36 de ani este vicepreşedinte al departamentului Artişti şi Repertoriu, în cadrul companiei de muzică Def Jam. Lucrează cu nume mari din industria muzicală, precum Rihanna, Justin Bieber, 2 Chainz, DMX sau Jhene Aiko.

Producătorul a cunoscut-o pe Cher la Săptămâna Modei de la Paris.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Stiri Mondene » Cher vorbeşte în premieră despre noul ei iubit, cu 40 de ani mai tânăr. "Dragostea nu ştie matematică"