Antena Meniu Search
x

Christopher Plummer, surpriză specială cu ocazia celei de-a 88-a zile de naştere

Câţiva prieteni i-au făcut un tort personalizat în care i-au suprapus chipul peste feţele colegilor săi. Prăjitura e subiect de glumă, în momentul de faţă.

Vezi și

Christopher Plummer a avut parte de o surpriză specială cu ocazia celei de-a 88-a zile de naştere. Câţiva prieteni i-au făcut un tort personalizat în care i-au suprapus chipul peste feţele colegilor săi.

Prăjitura e subiect de glumă, în momentul de faţă, pe platourile de filmare, la cea mai recentă peliculă în care joacă veteranul Plummer, "Pentru toţi banii din lume". 

Christopher Plummer le-a povestit reporterilor despre surpriza pe care i-au făcut-o câţiva dintre prietenii săi apropiaţi. De ziua sa, actorul de 88 de ani a primit un tort care a atras privirile tuturor colegilor săi.

Prăjitura are deasupra o poză care înfăţişează o scenă de pe platourile de filmare. Şi toate personajele poartă chipul lui Plummer. Inclusiv două femei îmbrăcate în ţinute din epoca Victoriană. 

Christopher Plummer: "Pot să vorbesc ore în şir despre asta, ore întregi! Mi l-au trimis nişte prieteni. Iar în fotografia aceea minunată şi caraghioasă mi-au pus chipul peste feţele tuturor celor din jur, inclusiv membrii echipei şi două doamne care au intrat în cadru."

Recent, Plummer a primit un rol important în pelicula "Pentru toţi banii din lume", în care îl joacă pe industriaşul american Paul Getty. Subiectul filmului este răpirea nepotului cunoscutului magnat de peste Ocean.

Rolul fusese primit, iniţial, de Kevin Spacey, implicat într-un imens scandal sexual cu un minor. Creatorii filmului au decis ulterior să înlocuiască toate scenele filmate de Spacey. Pelicula va fi lansată în România anul viitor, pe 5 ianuarie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri Mondene » Christopher Plummer, surpriză specială cu ocazia celei de-a 88-a zile de naştere