Antena Meniu Search
x

Video Claudia Neghină, mamă pentru prima dată: "E cea mai mare realizare a mea. Cariera cade pe locul doi"

Claudia Neghină a călcat pentru prima dată pragul platoului Observator. Claudia este însărcinată pentru prima dată şi aşteaptă să aducă pe lume o fetiţă, chiar în primăvara aceasta.

de Redactia Observator

la 08.03.2021, 14:11

Vezi și

Vestea că vă deveni mămică a luat-o pur şi simplu prin suprindere pe Claudia Neghină.

"Îmi doream foarte mult un copil, însă nu mi-am făcut un scop din a avea un copil, pentru că tot timpul la mine a fost cariera pe primul plan şi am avut şi un eveniment mai nefericit în familie, acum un an a murit tatăl meu şi efectiv nu era copilul în plan. Însă, cumva, cred că m-a ajutat şi el la îndeplinirea acestei minuni, pentru că este efectiv o minune apărută fără să ştiu şi cu siguranţă a venit să-mi schimbe viaţa în bine.

Sincer, nu mă aşteptam la astfel de trăiri, cred că sunt mai fericită cum n-am fost niciodată şi nu mă gândeam ce creşte în tine şi simţi zi de zi şi la fiecare mişcare te poate umple de atâta bucurie. Când îmi povesteau alte mămici ce simţeau, împărtăşeam cu ele bucuria, dar niciodată n-am ştiut cum va fi până nu trăieşti.

E cea mai mare realizare a mea. Cariera, din cauza situaţiei pandemice a fost aşa, mai pe locul doi, m-am orientat pe online. Am un canal de Youtube, pe care postam antrenamente. Acum am postat şi antrenamente de graviduţe. Îmi iau şi un certificat de tehnician nutriţionist. Eu de 15 ani am un stil de viaţă sănătos, prin alimentaţie, sport aproape zilnic, yoga şi antrenamente cu greutăţi şi m-am reorientat.

Am foarte multe emoţii, pentru că n-am mai trecut prin nicio operaţie în viaţa mea. Dar, am foarte multă încredere şi primesc totul cu multă energie, cu mult entuziasm. Despre bebeluş, îmi doresc din tot sufletul să nu fiu exagerată, dar niciodată nu ştii până la momentul respectiv. Dar, cu siguranţă, el mă va ajuta să gestionez bine situaţia şi încerc să am încredere, să fiu cât mai relaxată"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Claudia Neghină, mamă pentru prima dată: "E cea mai mare realizare a mea. Cariera cade pe locul doi"