Antena Meniu Search
x

Clujul a răsunat pe muzica lui Sting! Surpriza artistului i-a lăsat mască pe cei 10.000 de fani prezenţi la concert

10 mii de oameni s-au grăbit să îl vadă pe unul dintre cei mai premiaţi cântăreţi rock. În capitala Ardealului, Sting a venit însoţit de fiul său.

Vezi și

10 mii de oameni s-au grăbit să îl vadă pe unul dintre cei mai premiaţi cântăreţi rock. În capitala Ardealului, Sting a venit însoţit de fiul său, alături de care a susţinut şi un duet surpriză.

Cu răsuflarea tăiată. Şi inimile bătând cu putere. Aşa l-au întâmpinat fanii pe legendarul Sting. Şi au cântat şi au dansat împreună cu el.

Iar surpriza cea mare, din deschiderea show-lui, a fost oferită însă, de fiul artistului, Joe Sumner, care le-a vorbit fanilor tatălui său în româneşte!

Tatăl şi fiul au susţinut un duet impresionant. 

Aflat pentru prima dată în Transilvania, cântăreţul britanic i-a cucerit pe toţi cei prezenţi la Sala Polivalentă. 

Show-ul de la Cluj-Napoca a fost ultimul din turneul european ce promovează piese de pe noul album al artistului. Cântăreţul a vândut aproximativ 100 de milioane de albume în întreaga lume, are 16 premii Grammy, trei Brit Awards, un Emmy şi un Glob de Aur. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri Mondene » Clujul a răsunat pe muzica lui Sting! Surpriza artistului i-a lăsat mască pe cei 10.000 de fani prezenţi la concert