Antena Meniu Search
x

Codin Maticiuc, pregătiri pentru rolul de tată. Fetiţa lui va veni pe lume la începutul lunii aprilie

Codin Maticiuc este unul dintre cele mai controversate personaje ale lumii mondene, iar anul acesta se pregăteşte de rolul vieţii sale - va fi tatăl unei fetiţe.

de Redactia Observator

la 07.03.2019, 23:08

Vezi și

Codin Maticiuc este unul dintre cele mai controversate personaje ale lumii mondene, iar anul acesta se pregăteşte de rolul vieţii sale - va fi tatăl unei fetiţe.

La 38 de ani, Codin Maticiuc spune că şi-ar fi dorit să fie un tată tânăr. Este discret în ceea ce priveşte relaţia cu mama copilului său.

Codin Maticiuc: De foarte mult timp îmi doresc lucrul acesta, de când eram foarte tânăr şi mi-aş fi dorit să fiu un tată tânăr şi mi se pare că am trecut pe lângă treaba asta . O să fiu un tată bătrân şi cu un dinte de aur. Fiica mea, Smaranda se naşte pe ...undeva la începutul lunii aprilie şi apoi terminăm Miami Bici, o să fie nebunie totală.

De ce Smaranda? Este numele mamei sale, explică acesta.

Codin Maticiuc: Dacă aş fi avut băiat l-aş fi numit după tata ...Îmi place şi numele şi mi se pare că e şi un mod frumos de a-ţi onora părinţii 

Relaţia lui cu părinţii este cu siguranţă una specială. La fel cum şi-o doreşte acum şi cu fiica lui. 

Codin Maticiuc: Eu chiar mi-am dorit copii, cred că mi-aş fi dorit un pic mai mult băiat pentru că mi se pare că am mai mult de dat unui băiat, cred că am mai multe să imprim. Ea când o să îmi spună că vrea să iasă în club, o să fie prin sms pentru că probabil o să fie încuiată într-o pivniţă şi o să îi dau un telefon să poată să vorbească doar cu mine să îmi dea sms-uri sau poate o staţie. Nu cred că o să îşi dorească club, cred că o să vrea să vadă soarele sau chestii de genul ăsta, să vadă un parc. Cred că îmi doresc să fie totul o negociere. Nu e vorba de duritate, de chestii fizice, de ridicat ton. 

Până va intra în rolul vieţii lui, Codin Maticiuc este tată pentru... sute de copii. Are un orfelinat unde trăiesc zeci de copii şi alte zeci vin zilnic să primească o masă caldă. Codin se consideră o persoană credincioasă. În felul lui...

Codin Maticiuc: Într-o duminică m-am hotărât să merg la biserică, pur şi simplu. Sâmbătă seara nu am ieşit, am zis că nu pot să mă duc acolo obosit şi băut şi, în duminica Tomei, am zis nu se poate cum m-am dus eu fix în duminica Tomei necredinciosul.

Totuşi, nu renunţă încă la viaţa de noapte, şi cu siguranţă vor mai fi ştiri mondene despre el. Imaginea de „crai de Dorobanţi" a suferit schimbări în ultimii ani. După ce a cunoscut succesul şi ca scriitor, regizor şi chiar actor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Codin Maticiuc, pregătiri pentru rolul de tată. Fetiţa lui va veni pe lume la începutul lunii aprilie