Antena Meniu Search
x

Colecții fastuoase la Săptămâna Modei de la Paris

Eleganţă şi senzualitate. Aşa putem descrie colecţiile cu care designerii noştri tocmai au defilat la Săptămâna Modei de la Paris. Este un eveniment fastuos, ca de fiecare dată.

De Redactia Observator la 02.03.2020, 14:55
Vezi și
  • Cătălin Botezatu a deschis seara cu o rapsodie de culori.
  • Broderiile şi mătasea au fost elementele principale ale colecţiei.

Eleganţă şi senzualitate. Aşa putem descrie colecţiile cu care designerii noştri tocmai au defilat la Săptămâna Modei de la Paris. Este un eveniment fastuos, ca de fiecare dată. Se încheie mâine. Şi cu siguranţă s-a muncit mult pentru el. Colega noastră, Andreea Gherasim, a fost acolo și a filmat tot. Rezultatul este unul spectaculos.

Cătălin Botezatu a deschis seara. Cu o rapsodie de culori şi texturi fine dar şi cu un moment special de balet.

Broderiile şi mătasea au fost elementele principale ale colecţiei. Printre modelele care au defilat în faţa celor peste 300 de oameni s-a numărat şi Anamaria Prodan.

Cătălin Botezatu, designer vestimentar: Am făcut-o pe repede înainte, dar am făcut-o cu mult suflet, este o colecţie pe care mi-am dorit să o prezint la Paris. Era conceputul colecţiei pe care am vrut să o prezint atunci când m-am îmbolnăvit, dar bineînţeles actualizat, şi a ieşit ce a ieşit.

Povestea s-a scris în sălile impunătorului Palat Behague. Cea mai frumoasă ambasadă a României în lume.

Cătălin Botezatu, designer vestimentar: Este locul preferat al marilor designeri, Dior, Chanel, e bătălie pe acest spaţiu, iar noi avem întotdeauna prioritate. Înseamnă undeva apogeul unui designer, foarte multă muncă, nu poţi ajunge aici foarte uşor, se realizază cu sprijinul Minsterului, asociaţiei designerilor din România, muncim foarte mult.

Este însă o muncă de echipă. De la machiaj, la păr, ţinute şi defilare, totul trebuie să iasă impecabil.

Andreea Simona, designer vestimentar: Facem colectiile cu foarte mult timp inainte, procuram materialele respective, le comandam, luni de zile dureaza efectiv pentru a procura un tip de material, dupa care urmeaza designul, croiul si e o adevarat poveste totul e lucrat manual. S-a lucrat la una dintre ele vreo 8 zile, 8 ore pe zi la doua maini. deci ca sa o terminam la timp si ca sa facem totul sa fie perfect am oprit lucrul pentru multe celelalte si am continuat pe un singur model.

Aureliana, designer vestimentar: Colectia din seara aceasta este inspirata dintr-un album foto intitulat The Ballerina Project. Muza mea este o femeie care este in acelasi timp feminina dar si malefica. Îmi plac foarte mult nimfele, personaje de tip craiasa zapezii. O femeie care seduce, dar in acelasi timp te poate si distruge

Carmen Ormenisan a prezentat la Paris rochii în combinaţii de alb şi de negru, accesorizate cu brâuri din piele naturală. În tot acest timp, Ianna Novac a întreţinut atmosfera, pe ritmurile muzicii clasice.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri Mondene » Colecții fastuoase la Săptămâna Modei de la Paris