Antena Meniu Search
x

Cântăreţul John Legend devastat, după ce Chrissy Teigen a pierdut copilul, în urma unui avort spontan | Video

Chrissy Teigen şi John Legend trăiesc coşmarul oricărui părinte: şi-au pierdut copilul. Cei doi au dezvăluit că supermodelul a suferit un avort spontan în luna a cincea de sarcină. În doliu, au decis să publice pe reţelele de socializare imagini cu puternic impact emoţional.

de Ana Obretin

la 03.10.2020, 22:01

Vezi și
  • Chrissy Teigen a suferit un avort spontan şi a pierdut sarcina
  • În augist, John Legend şi Chrissy Teigen anunţatu că vor deveni părinţi a treia oară

Foarte activi pe reţelele de socializare, Legend şi Teigen împărtăşesc cu fanii clipele de fericire şi momentele dificile. Avortul spontan pe care Chrissy l-a suferit recent nu a fost excepţie.

"Niciodată nu ne-am decis în privinţa numelor copiilor noştri până în ultima clipă după ce s-au născut, cu puţin timp înainte de a părăsi spitalul. Dar, nu ştim de ce, am început să îi spunem micuţului din burta mea Jack. Jack s-a străduit din greu să facă parte din mica noastră familie şi va fi parte din ea, mereu", a postat Chrissy Teigen pe Instagram.

Instantaneul este în puternic contrast cu imaginile luminoase prin care, în august, anunţau că vor deveni părinţi a treia oară.

Internată de urgenţă în weekend, din cauza unei hemoragii puternice, Chrissy a suferit mai multe transfuzii de sânge. Totuşi, situaţia nu părea dramatică.

"Bebeluşul şi cu mine suntem bine, ne lipsesc doar lucruri mici ca plimbatul. gătitul. jucatul cu ceilalţi", scria Teigen pe Instagram.

Din nefericire, lucrurile au luat o altă întorsătură, iar fătul nu a supravieţuit.

"Suntem în stare de şoc şi în acea durere profundă de care doar auzi la alţii, o durere pe care nu am mai simţit-o vreodată. Nu au putut opri hemoragia şi să îi dea copilului fluidele de care avea nevoie, în ciuda numeroaselor pungi de transfuzii. Pur şi simplu nu a fost suficient", a anunţat Chrissy Teigen.

Fotografiile în alb negru în care apare fătul mort, precum şi un clip în care mama lui, Chrissy, îl mângâie au fost considerate exagerate de unii. "Lipsă de pudoare", "exhibiţionism nesănătos" au fost câteva dintre comentarii.

Părinţii lui Miles şi ai Lunei nu au luat însă în van decizia de a vorbi despre dramă. Ei s-au folosit frecvent de platformele de socializare pentru a aborda subiecte dificile, despre care se vorbeşte insuficient. Este şi cazul avortului spontan, una dintre cele mai cumplite experienţe prin care poate trece o femeie. Subiectul este considerat tabu, deşi ar avea nevoie de o mai mare conştientizare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Cântăreţul John Legend devastat, după ce Chrissy Teigen a pierdut copilul, în urma unui avort spontan | Video