Antena Meniu Search
x

Creatii vestimentare de senzatie, la Saptamana Modei de la Paris

E spectacol de moda la Paris, arta in cea mai frumoasa si surprinzatoare forma. Asta pentru ca e in plina desfasurare saptamana haute-couture pentru sezonul toamna-iarna 2014.

Vezi și

Cei mai titrati designeri ai lumii ne demonstreaza iar ca hainele si accesorii pot fi un puternic manifest. Casele Chanel sau Armani au facut deja senzatie.

Sunt toate rochii houte-couture. Si toate iti iau ochii prin spectaculozitate si croiul original. Sunt realizate de un designer francez care s-a lansat abia in 2005. Insa creatiile superbe l-au propulsat rapid pe Alexis Mabille pe podimul mondial al modei.

O colectie dramatica, dar spectaculoasa! Asa au catalogat-o criticii de moda. Numai cuvinte de lauda au avut si pentru creatiile lui Karl Lagerfeld, realizate si prezentate intr-un decor unic, pentru casa Chanel.

“E intre ieri si azi si maine. Ieri si maine! Suntem intre cele doua lumi. Si lucrul cel mai bun este ca in moda ai ocazia sa te muti din trecut in lumea noua, ceea ce nu se poate spune despre alte domenii”, a declarat Karl Lagerfeld.

Daca in trecut modele lui Lagerfeld erau extrem de feminine, acum toate au adoptat un look androgin, de mare efect pentru creatiile in alb si negru.

Ultima, dar nu cea din urma a fost prezentarea semnata de casa Armani. O colectie senzuala, fluida si extrem de sexy, dupa cum a fost descrisa in presa de specialitate. Colectia s-a numit "Nude" si, din primul rand, au admirat creatiile Catherine Deneuve si Mila Jovovich.

Tul-ul si organza au fost principalele materiale alese de Armani pentru colectia sa haute-couture. Nu au lipsit nici accentele cu pietre Swarovski. Evenimentul se incheie maine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Creatii vestimentare de senzatie, la Saptamana Modei de la Paris