Antena Meniu Search
x

Creatorul de modă Marc Jacobs s-a căsătorit cu iubitul său cu 18 ani mai tanar (Video)

Au batut clopote de nunta in lumea fashion-ului international! Creatorul de moda Marc Jacobs i-a spus "DA" iubitului sau cu 18 ani mai tanar. O ceremonie fastuoasa, cu invitati pe masura.

de Redactia Observator

la 08.04.2019, 11:11

Vezi și

Au batut clopote de nunta in lumea fashion-ului international! Creatorul de moda Marc Jacobs i-a spus "DA" iubitului sau cu 18 ani mai tanar. O ceremonie fastuoasa, cu invitati pe masura. Surorile Hadid, Naomi Campbell, Kate Moss si Emily Ratajkowski sunt doar cateva dintre marile nume ale modei care le-au fost alaturi lui Jacobs si sotului sau, Char Defrancesco, la petrecerea de la New York. Si cum la nunta unui creator de moda, trebuie sa acorzi mare atentie tinutei alese.

Înainte de ţinutele invitaţilor, apariţia mirilor a atras privirile tuturor. Marc Jacobs şi soţul său au arătat impecabil, în costume de culoare închisă. Mai nonconformist decât alesul inimii sale, celebrul designer a îmbrăcat un costum oversized, la care a purtat pantofi de culoare albă.

De departe o ţinută care a facut furori, a fost cea a frumoasei Emily Ratajkowski. Modelul a ales o rochie galbenă, din satin, cu un decolteu extrem de generos, aşa cum şi-a obisnut, de altfel, fanii în toate apariţiile sale.

Nici surorile Hadid, două dintre cele mai mari modele la momentul actual nu s-au lăsat mai prejos. Cele două au optat pentru un look. masculin. În costume din pantaloni si sacou, pentru care piesele de rezistenţă au fost topurile alese, surorile Hadid au atras toate privirile chiar şi fără ţinute care să le pună in valoare trupurile demne de invidiat.

O prezenţă extrem de apreciată a fost şi cea a fostului supermodel, Naomi Campell. Mulatra a purtat o ţinută neagră, foarte sexy, un costum din două piese: pantaloni şi o capă lungă până în pământ, alegere ce i-a oferit o eleganţă aparte.

Şi Rita Ora a fost în atenţia aparatelor de fotografiat la nunta designerului Marc Jacobs. Cântăreaţa a îmbrăcat o rochie colorată, fără mâneci, menită să îi pună în valoare partea de sus a corpului, la care a purtat un colier masiv, strălucitor. Cireaşa de pe tort a fost însă coafura, o alegere parcă inspirată din apariţiile lui Marylin Monroe.

Multe alte celebrităţi din showbiz-ul american i-au fost alături lui Marc Jacobs în ziua cea mare: Kate Moss, Kaia Gergber, Anna Wintour, Rachel Zoe, Christina Ricci sau actorul Justin Threroux. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Creatorul de modă Marc Jacobs s-a căsătorit cu iubitul său cu 18 ani mai tanar (Video)