Antena Meniu Search
x

Cristi Borcea, la un pas de divorţ

Cristi Borcea a scăpat, pentru moment, de o nouă operaţie la inimă. Fostul acţionar dinamovist a fost externat din Spitalul de Urgenţă Floreasca şi s-a întors la Arestul Central. Nimeni nu l-a vizitat în salon, nici Alina, nici Valentina.

Vezi și

 Cristi Borcea a scăpat - pentru moment - de o nouă operaţie la inimă. Fostul acţionar dinamovist a fost externat din Spitalul de Urgenţă Floreasca şi s-a întors la Arestul Central. Nimeni nu l-a vizitat în salon - nici Alina, nici Valentina. Cea din urmă e plecată în vacanţă, în Franţa. Şi pregătită, spun jurnaliştii mondeni, să se întoarcă în ţară ca să se mărite cu tatăl copilului ei. Borcea i-ar fi promis că divorţează de Alina.

Sunt primele imagini cu Cristi Borcea după o săptămână de scandal. Şi-a ascuns chipul cu o şapcă blemarin şi a ieşit din spital cu mâinile acoperite, ca şi cum ar fi purtat cătuşe la mâini. Deşi, recomandarea medicilor a fost ca pacientul să fie dus înapoi la arest fără.

Borcea a urcat în dubă, iar un asistent în halat s-a retras către spital. Maşina a plecat după prânz către arestul central, acolo unde s-a întors deţinutul.

La etajul 7, la secţia de chirurgie cardio-vasculară, nici musca nu a intrat cât timp a fost Cristi Borcea internat. Nici soţia, Alina, nici Valentina Pelinel, femeia care îi va dărui cel de-al şaptelea copil, nu au avut cum să-l viziteze.

Valentina a plecat oricum din ţară, într-o mică vacanţă în Franţa, chiar a doua zi după ce soţia din acte a lui Borcea i-a declarat public război.

Dar i-a provocat şi dureri în piept. Aşa că a cerut să fie dus la Floreasca unde i s-a făcut o coronarografie. Medicii au vrut să vadă dacă este nevoie de o nouă intervenţie. O altă operaţie pe cord, după cea suferită de Borcea în urmă cu patru ani.

O echipă condusă de profesorul Şerban Brădişteanu l-a operat atunci pe afacerist. Timp de nouă ore. Medicii au folosit o grefă din artera mamară pentru a repara artera coronariană, blocată de o anomalie musculară congenitală.

Borcea a mai avut şi alte probleme de sănătate. S-a tratat la Viena şi la Miami de o intoxicaţie cu mercur.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Cristi Borcea, la un pas de divorţ