Antena Meniu Search
x

Cum s-a văzut prima zi de școală în online-ul vedetelor

Pe Facebook şi Instagram toţi prietenii şi cunoscuţii au câte o poză cu copiii. Mai cu ghiozdane în spate, mai cu flori, chiar dacă nu prea aveau voie.

de Redactia Observator

la 15.09.2020, 13:28

Vezi și
  • Părinţii au fost mai emoţionaţi decât copiii.
  • Vedetele au postat şi mesaje de încurajare pentru cei mici.

Unii sunt fericiţi, alţii, cei mai mici, plâng un pic. Dar toţi sunt foarte foarte drăguţi. Părinţii au fost mai emoţionaţi decât copiii. Şi, pentru că a fost un început de an şcolar aparte, vedetele au postat şi mesaje de încurajare pentru cei mici.

"Mult succes şi sănătate!" le-a dorit Marcel Pavel copiilor. Şi, ca orice părinte mândru, artistul a postat şi o poză cu fetiţa lui în uniformă.

În cazul lui Andrei Ştefănescu, 14 septembrie a fost... prima zi de grădiniţă. Prima zi de grădiniţă a... fiului lui.

Şi Anca Serea şi Adi Sână şi-au dus ieri copiii la şcoală. În uniformă şi cu măşti colorate, cei mici, Moise, Ava şi David au început deja orele.

"Prima zi de şcoală. Am avut inima strânsă şi lacrimi în ochi. Ea a fost senină şi mi-a spus că i-a plăcut foarte mult", scrie pe o reţea de socializare şi Oana Roman Elisei despre fiica ei.

Iar Jojo spune simplu: "trebuie să mergem mai departe". Şi povesteşte că nu şi-a putut ţine copiii departe de şcoală pentru că lor.. le-a fost tare dor. 

Cât despre Medeea Marinescu... a avut emoţii... de două ori, pentru cei doi băieţi ai ei. Fie că au început fizic sau online şcoala, peste 3 milioane de elevi sunt la cursuri începând de azi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Cum s-a văzut prima zi de școală în online-ul vedetelor