Antena Meniu Search
x

Dan Bittman, par de 4.000 de euro

In anii '90, Dan Bittman frangea inima doamnelor cu vocea sa dar si cu podoaba sa capilara. Pletele lungi au fost insa taiate odata cu terecerea timpului, iar artistul se pare ca este nostalgic acum.

Vezi și

Cei de la Click au aflat ca Dan si-ar fi facut implant de par, ca tot este la moda, iar procedeul ar fi costat patru mii de euro.

In urma cu 25 de ani, Dan Bittman era un rocker rebel, cu plete pe masura. Anii care au trecut si-au pus insa amprenta asupra lui, iar pletele au inceput incet incet sa piarda din lungime. Artistul a inceput sa se tunda scurt, apoi s-a trezit cu un inceput de calvitie. Dar nu s-a resemnat si a dat peste cap planurile naturii.

Se pare sa artistul chiar s-a tinut de promisiune. Jurnalistii de la Click au aflat ca Dan Bittman si-a facut un implant de par in Turcia.

“Am zis sa mai improspatez putin chelia asta care incepe sa fie din ce in ce mai evidenta. Daca cu vocea nu mai surprind”, a spus, in gluma, Dan Bittman.

Inainte sa se intoarca pe scena in aceasta primavara, artistul ar fi suferit un implant de par. Artistul ar fi purtat sapca tocmai ca sa ascunda urmele operatiei.

Pentru a scapa de chelie, Dan Bittman ar fi scos 4.000 de euro din buzunar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri Mondene » Dan Bittman, par de 4.000 de euro