Antena Meniu Search
x

Delia susține primele concerte de la relaxarea restricțiilor impuse din cauza coronavirusului

Concertele intră într-o nouă eră. După o perioadă lungă fără spectacole, artiştii se întorc pe scenă. Primul concert al verii are loc chiar în această seară, în Bucureşti. Excentrica Delia va cânta pentru 500 de fani, numărul maxim permis în această perioadă. Concertul are loc la iarbă verde şi respectă normele de distanţare socială. 

de Redactia Observator

la 05.06.2020, 22:44

Vezi și
  • Câte 500 de spectatori asistă la concertele Deliei.
  • Artista cântă alături de Macanache, Grasu XXL sau Nane.

Artista dă tonul spectacolelor, după aproape trei luni de pauză. Trei concerte va susţine, câte unul în fiecare zi. Primul show are loc chiar în această seară şi este sold-out. 500 de fani sunt aşteptaţi. La intrare, fiecare va primi câte o mască. 

Spectatorii trebuie să urmeze măsurile de siguranță impuse. După ce li se va lua temperatura la intrare, vor fi îndrumați spre zona de dezinfectare.

Concertul are loc în aer liber. Spectatorii vor sta în fotolii şi nu vor avea voie să depăşească cercurile marcate pe iarbă. 

Concertele pe care Delia le va susține de azi până duminică au loc pe una dintre cele mai mari pajiști din București. 500 de oameni se vor bucura de spectacol, la o distanță de doi metri unii de alții.

Adrian Tapciuc, regizorul spectacolului: Măsurile anunţate de autorităţi au fost pentru noi ca o Biblie în perioada asta. Avem 120 de cercuri, ne-am luat şi noi o marjă, în fiecare cerc pot intra patru fotolii puf, la o distanţă de 4 metri de fiecare.

Artista se revanşează după ce concertul "drive-in" de la Romexpo a fost anulat din cauza regulilor impuse. Show-ul va fi unul spectaculos, cu lumini, lasere şi flăcări pe scenă, promite artista. 

Alături de ea vor cânta, pe rând Macanache, Grasu XXL, dar şi Nane, artistul alături de care a lansat în luna aprilie piesa "Cum era". 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Delia susține primele concerte de la relaxarea restricțiilor impuse din cauza coronavirusului