Antena Meniu Search
x

Diana Ross împlineşte 70 de ani! Povestea de dragoste dintre divă şi Michael Jackson

L-a inspirat în scrierea versurilor pentru piesa “Dirty Diana”, a cerut-o de soţie, însă n-a fost să fie!

Pe 26 martie 1944, s-a născut cântăreața, actrița și producătoarea Diana Ross, o artistă completă care a devenit  una dintre marile dive ale muzicii. Diane Ernestine Earle Ross, pe numele adevărat, a văzut lumina zilei în Detroit, Michigan, în familia de origine afro-americană a lui Fred și Ernestine  Ross.

În anii '50, a fost remarcată de Milton Jenkins, managerul formației The Primes, (ulterior The Primettes), care a introdus-o în componența grupului, ca vocalistă, Ross fiind și cea care își punea amprenta asupra aparițiilor scenice ale acestuia (coafură, machiaj vestimentație). Din 1961, numele trupei se va transforma în The Supremes. Cu Diana ca lider vocal, The Supremes va cunoaște succesul concretizat într-o serie de hituri ce au stat în fruntea clasamentelor anilor ‘60.

Melodii ca “Where did our love go”, “Baby love” sau “Stop! În the name of love” au făcut ca grupul The Supremes să fie inclus în “Rock and Roll Hall of Fame” și să primească o stea pe “Hollywood Walk of Fame”. De asemenea, revista “Rolling Stone”, plasează trupa pe locul 97 în topul “100 cei mai mari artiști din toate timpurile”.

Dar cum s-au cunoscut cei doi artişti? În 1969, se spunea că Diana Ross a descoperit  trupa The Jackson 5 şi ca tot ea i-a prezentat, pe 11 august în acelaşi an, publicului din Beverly Hills, prin intermediul unui spectacol susţinut de fraţii Jackson în clubul Daisy.

Zvonurile cum că artista a fost prima femeie din viaţa cântăreţului erau din ce în ce mai multe! Ba chiar s-a zis că a început să îşi transforme chipul apelând la numeroase operaţii estetice astfel încât să semene cât mai mult cu ea, chiar dacă ea l-ar fi abandonat, deşi o ceruse de soţie.

Cert este că, în 1971, Diana Ross se căsătoreşte cu Robert Elis Silberstei cu care a făcut trei copii şi de care a divorţat în 1977, după care, în 1986, s-a măritat cu Arne Naess, cu acesta a făcut doi copii şi a divorţat şi de acesta, în 1999.

Foto: Hepta

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Diana Ross împlineşte 70 de ani! Povestea de dragoste dintre divă şi Michael Jackson