Antena Meniu Search
x

Ilie Năstase şi Brigitte divorţează după un scandal violent în stradă!

Ilie Năstase şi Brigitte divorţează, după un scandal violent în plină stradă! Ea a depus deja actele, pentru a doua oară în acest an.

Vezi și

Ilie Năstase şi Brigitte divorţează, după un scandal violent în plină stradă! Ea a depus deja actele, pentru a doua oară în acest an. Îşi acuză soţul de infidelitate şi spune că are şi dovezi. Ar fi angajat chiar şi un detectiv particular.

După opt ani de mariaj şi nenumărate despărţiri şi împăcări, Brigitte spune că nu mai e cale de întors. A depus actele de divorţ, la Judecătoria Sectorului 1. Pentru a doua oară în nici două luni. 

De data aceasta, o ceartă între Brigitte şi Ilie Năstase s-ar fi terminat violent. 

Ioana Mandache, jurnalist monden: "S-au batut la propriu, in public. erau pe strada, aproape de casa lor. ar fi a doua bataie. S-au mai batut anul trecut, la deschiderea magazinului ei.

Infidelitatea, spune Brigitte, este principala cauză a despărţirii. Ea bănuieşte că o tânără de 24 de ani i-a luat locul în inima lui Nasty. 

Brigitte Năstase, soţia lui Ilie Năstase: "Am aflat de una dintre amantele lui acum o saptamana. Fata respectiva iese cu el."

Ioana Mandache, jurnalist monden:  "Daca e sa fie cine ne gandim cu totii, e o domnisoara devoratoare de persoane publice, a avut o relatie cu un milionar si cu mai multi barbati pontenti financiar. Probabil ca e o relatie pasagera. Dar pemtru Brigitte nu mai e cale de intors."

Dacă divorţul va merge mai departe, Brigitte şi Ilie Năstase nu vor avea nimic de împărţit. Înainte de căsătorie, cei doi au semnat de comun acord o convenţie matrimonială. Chiar fostul sportiv a vorbit despre independenţa financiară a soţiei lui. 

Brigitte ar putea păstra totuşi ceva de la Ilie.  În prima cerere de divorţ, depusă în urmă cu o lună şi jumătate, cerea să rămână cu numele Năstase. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Ilie Năstase şi Brigitte divorţează după un scandal violent în stradă!