Antena Meniu Search
x

Dolce & Gabbana a fost în centrul atenţiei la Milano! Designerii au făcut spectacol complet cu creaţii ciudate

Dolce & Gabbana a fost în centrul atenţiei la Milano. Designerii au făcut spectacol complet cu creaţii ciudate, iar manechinele s-au transformat în regine.

Vezi și

Designerii au făcut spectacol complet cu creaţii ciudate, realizate din fructe şi legume din plastic, la Săptămâna Modei. Iar manechinele s-au transformat în regine cât a durat prezentarea.

Duminică, Dolce & Gabbana, unul dintre cel mai faimoase branduri de fashion din lume, a prezentat noua colectie primavara-vara 2018 la Saptamana Modei de la Milano. 

Îmbracate în rochii brodate, strălucitoare, cu coroane captivante pe cap sau trandafiri roşii în păr, manechinele au fost cu adevărat reginele serii. Modelele au deschis spectacolul pe o scena cu cărţi de joc în mişcare, toate îmbrăcate în negru, pe notele operei Cavalleria Rusticana a lui Pietro Mascagni.

Noua colecţie poartă toate caracteristicile de semnătură ale mărcii- dantelă, pietre, flori, paiete, aur sau broderii.

Tematica a fost Regina inimilor care a surprins cu haine opulente şi accesorii cu imprimeuri de legume şi nu numai. De asemenea, un manechin a prezentat o rochie imprimată cu ... imaginile unor faimoase produse de patiserie din Sicilia.

Noua colecţie a casa de Modă Trussardi, prezentată la Milano a cuprins ţinute mai lejere, casual şi chiar office. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Dolce & Gabbana a fost în centrul atenţiei la Milano! Designerii au făcut spectacol complet cu creaţii ciudate