Antena Meniu Search
x

Soc in lumea artistica! Cornelia Catanga sustine ca este insarcinata la 54 de ani, dar nu poate pastra copilul

E soc in lumea artistica. Cornelia Catanga, celebra interpreta de muzica de petrecere, este insarcinata. Cantareata in varsta de 54 de ani spune ca are deja sase saptamani de sarcina, insa problemele au inceput sa apara.

Vezi și

Cornelia Catanga trece prin clipe grele. Trecuta de prima tinerete, interpreta de muzica de petrecere se lupta de ani de zile cu o boala care a lasat-o aproape fara vedere la unul dintre ochi.

“Eu am o boala, o retinopatie pigmentara, de 42 de ani, sufar de aceasta boala. Eu nu citesc ziarul, eu daca vorbesc, poate cateodata nu vorbesc gramatical, eu doar ce aud la televizor”, spune artista.

Insa, zilele trecute, cea mai frumoasa veste a primit-o de la medicul ginecolog. “Mi s-a dat o veste frumoasa, ce sa-ti spun. O veste frumoasa. Zau ca nu glumesc. Pe cuvantul meu ca sunt insarcinata”, a spus Cornelia Catanga.

Sarcina ar fi deja in a sasea saptamana de evolutie, dupa cum spune chiar artista. Nu ar fi insa, primul copil pe care Cornelia Catanga si sotul sau, Aurel Padureanu, il concep. Cei doi au deja un baiat, in varsta de 20 de ani.

Problemele cantaretei sunt, insa, mult mai mari. Catanga spune ca boala oftalmologica de care sufera o impiedica sa aduca pe lume acest copil.

Eu nu mai am voie sa dau nastere la copii. Asta e tristetea ca nu am voie sa dau nastere. La retinopatie pigmentara, nu mai am voie sa dau nastere la copii”, a declarat artista.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri Mondene » Soc in lumea artistica! Cornelia Catanga sustine ca este insarcinata la 54 de ani, dar nu poate pastra copilul