Antena Meniu Search
x

Este OFICIAL! Angelina Jolie și Brad Pitt divorțează! Actele au fost deja depuse, iar actrița vrea custodia tuturor celor șase copii

Angelina Jolie a cerut divorțul de Brad Pitt, iar mărul discordiei l-a reprezentat un conflict legat de cei șase copii pe care cei doi îi au împreună.

Vezi și

Angelina Jolie a cerut divorțul de Brad Pitt, iar mărul discordiei l-a reprezentat un conflict legat de cei șase copii pe care cei doi îi au împreună.

De altfel existau tot mai multe zvonuri despre destrămarea familiei „Brangelina” încă de la începutul acestui an, dar anunțul despre separare a fost făcut de data asta și în presă.

Site-ul american tmz.com scrie în exclusivitate că Jolie a depus deja actele de divorț la începutul acestei săptămâni invocând diferențe ireconciliabile. Potrivit aceleași surse, actrița cere custodia tuturor copiilor, oferindu-i lui Brad ocazia să îi viziteze ori de câte ori va dori. Ea s-ar fi opus vehement custodiei comune în urma scandalului recent care a pornit tocmai de la copii.

Nu o dată, Angelina nu a fost de acord cu metodele de creștere și educație impuse celor șase micuți de tatăl lor. Actrița are o viziune proprie în ceea ce privește educația, considerând că fiecare copil trebuie lăsat să facă ce vrea, fără ca nimeni să-i îngrădească în vreun fel libertatea de acțiune.

În apariţiile publice ale cuplului, au existat puţine indicii că Jolie şi Pitt ar avea probleme. Cei doi sunt împreună din 2004, idila lor începând pe platourile de filmare ale producției „Domnul şi doamna Smith”. S-au căsătorit în august 2014 și au împreună trei copii nativi și trei adoptați de actriță de dinaintea mariajului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Este OFICIAL! Angelina Jolie și Brad Pitt divorțează! Actele au fost deja depuse, iar actrița vrea custodia tuturor celor șase copii