Antena Meniu Search
x

EXTRAVAGANŢĂ Cât a plătit un miliardar rus pentru ca la nunta nepoatei sale să cânte Mariah Carey şi Elton John. Antonio Banderas a ţinut discursul de felicitare

Elton John şi Mariah Carey au primit milioane de lire pentru a cânta la nunta nepoatei unui miliardar rus, la Londra. Actorul Antonio Banderas a fost cel care a ţinut discursul de felicitare, iar Mark Ronson a fost DJ-ul petrecerii.

Elton John şi Mariah Carey au primit milioane de lire pentru a cânta la nunta nepoatei unui milionar rus, la Londra. Actorul Antonio Banderas a fost cel care a ţinut discursul de felicitare, iar Mark Ronson a fost DJ-ul petrecerii.

Irene Kogan, 19 ani, nepoata milionarului rus Valery Kogan, s-a căsătorit cu Daniel Kevey la Landmark Hotel, iar presa britanică scrie că pentru petrecere bunicul i-a plătit lui Mariah Carey 2,5 milioane de lire sterline, pentru a veni din Statele Unite şi a le cânta mirilor We Belong Togheter.

Elton John nu cântă la astfel de evenimente private pentru mai puţin de un milion de lire şi la nunta lui Irene a avut un set de 12 melodii pe care le-a interpretat.

Valrey Kogan are 65 de ani şi revista Forbes l-a clasat pe locul 687 în Topul miliardarilor din lume, cu o avere de 2.5 miliarde de dolari. Alături de Dmitry Kamenshchik este proprietarul aeroportului Domodedovo, din Moscova, cel mai mare din Europa de est.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri Mondene » EXTRAVAGANŢĂ Cât a plătit un miliardar rus pentru ca la nunta nepoatei sale să cânte Mariah Carey şi Elton John. Antonio Banderas a ţinut discursul de felicitare