Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Fată din Iași, drogată și abuzată după ce a mers la discotecă cu un bărbat

Sentință definitivă în cazul unui bărbat din Iași care a drogat și abuzat o fată în vârstă de numai 14 ani care acceptase să meargă cu el la discotecă.

de Redactia Observator

la 02.12.2018 , 13:56

Fată din Iași, drogată și abuzată după ce a mers la discotecă cu un bărbat Fată din Iași, drogată și abuzată după ce a mers la discotecă cu un bărbat - Arhivă

Sentință definitivă în cazul unui bărbat din Iași care a drogat și abuzat o fată în vârstă de numai 14 ani care acceptase să meargă cu el la discotecă.

După ce l-au condamnat la închisoare cu executare pe bărbatul care a ademenit-o pe fata de 14 ani cu droguri și băutură și apoi a abuzat-o și supus-o la perversiuni, judecătorii au decis în urmă cu câteva zile și asupra laturii civile a procesului.

Astfel, judecătorii l-au obligat pe suspectul în vârstă de 33 de ani la plata unor daune în valoare de 45.000 de lei.

Articolul continuă după reclamă

Fapta pentru care bărbatul din Iași a ajuns după gratii și trebuie să plătească acum 45.000 de lei s-a întâmplat în luna martie 2017.

Pe acelaşi subiect

Atunci, tânărul a convins o fată de 14 ani să vină cu el la discotecă. Fata, împreună cu o altă prietenă, l-au rugat pe tatăl ei să le lase la club, iar acesta a acceptat.

Cele două fete au ajuns la discotecă, însă fata de 14 ani a rămas în mașina condusă de bărbat, iar ulterior au ajuns într-un apartament din Iași.

Acolo, bărbatul i-a dat fetei să consume alcool și să fumeze o țigară cu substanțe etnobotanice.

După ce fata s-a amețit, individul a abuzat-o și a supus-o la perversiuni.

La miezul nopții, fata s-a întors acasă, însă nu a îndrăznit să le spună părinților. Adevărul a ieșit la iveală a doua zi, atunci când adolescenta a povestit rudelor prin ce a trecut.

Familia fetei s-a dus direct la Poliție și l-a reclamat pe suspect, acesta fiind reținut pentru 24 de ore.

Bărbatul a încercat să le dea oamenilor o sumă de bani în schimbul retragerii plângerii, însă tatăl fetei a refuzat orice discuție cu agresorul.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri Mondene » Fată din Iași, drogată și abuzată după ce a mers la discotecă cu un bărbat