Antena Meniu Search
x

Au cucerit Hollywood-ul cu frumuseţea lor. Povestea româncelor care au avut iubiţi celebri

Femeile din Romania sunt printre cele mai frumoase din lume. Unul din doi turisti care ne vizitează ţara rămân cu o impresie bună despre romance. Este de inţeles de ce unele au ajuns să aibă iubiţi celebri. 

Vezi și

Femeile din Romania sunt printre cele mai frumoase din lume. Unul din doi turisti care ne vizitează ţara rămân cu o impresie bună despre romance. Este de inţeles de ce unele au ajuns să aibă iubiţi celebri. 

Romania a ajuns pe buzele multor celebritati de la Hollywood datorita lor. Vestea ca tara noastra e plina de femei frumoase s-a raspandit repejor in intreaga lume si nici actorii, nici fotbalistii de top sau cantareti celebrii n-au putut rezista tentatiei si s-au indragostit de femeile de aici.

Alina Pușcău este un fotomodel de origine română, în vârstă de 31 de ani. De-a lungul carierei sale, aceasta a defilat pentru Victoria`s Secret, GAP, JCPenny, Pepe Jeans, și a devenit cunoscută la nivel mondial după ce a devenit iubita lui Vin Diesel. Se întâmpla pe când manechinul avea doar 20 de ani, iar viziunea sa despre viață era ușor diferită de cea a actorului. 

Gerald Butler a facut o pasiune pentru Madalina Ghenea. Frumoasa romanca a reusit sa fure multe inimi. Insa una dintre cele mai mediatizate relatii ale modelului ramane cea cu Gerald Butler. Celebrul actor a cunoscut-o pe Madalina la New York si au fost impreuna aproape un an. 

Catrinel Menghia s-a impus în lumea showbizului Italian și l-a cucerit pe fostul fotbalist Massimo Brambati. La scurt timp după ce s-au cunoscut, cei doi s-au căsătorit sperând la o viață de familie fericită.

Din păcate, mariajul lor a rezistat doar șase ani. La acel moment, presa a speculat că de vină a fost italianul care era prea gelos și posesiv cu românca noastră, dar și faptul că ea își dorea un copil, iar el nu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Au cucerit Hollywood-ul cu frumuseţea lor. Povestea româncelor care au avut iubiţi celebri