Antena Meniu Search
x

Fermecatoarea Madalina Ghenea si iubitul ei celebru, Gerard Butler, ar putea veni in Romania

Fermecatoarea Madalina Ghenea si iubitul ei celebru, Gerard Butler, ar putea veni in Romania. Cei doi sunt asteptati in vara la nunta fratelui Madalinei.

Vezi și

Intre timp, in satul natal al frumoasei romance, bunicii, dar si vecinii se pregastesc sa-i intampine.

Inainte sa ajunga pe covorul rosu, la bratul unuia dintre cei mai ravniti actori de la Hollywood, Madalina a facut primii pasi intr-un sat uitat de lume, langa Slatina. Bunicii, oameni cu frica de Dumnezeu, o asteapta si azi in prag.

Nu si-au mai strans nepoata in brate de la 14 ani, de cand a plecat sa devina star in Italia. Acum o vad doar in reviste sau la televizor. Spera ca va veni si in Romania cu iubitul ei, Gerard Butler.

Oamenii simpli n-au auzit prea multe despre celebrul actor. L-au vazut in poze. Si stiu doar ca e un pic mai in varsta decat nepoata lor. Au auzit si ca Madalina ar putea sa se marite cu "eroul din Termophile".

Localnicii din Dobrotinet spera ca frumoasa romanca va trece si pe la ei prin sat, la brat cu iubitul celebru. Oricum, urmaresc cu mare atentie toate vestile despre cei doi. Iar seara, le comenteaza in poarta, cu vecinii.

Pana la nunta lor, cu totii asteapta nunta fratelui Madalinei, programata in august, la Bucuresti.

Povestea dintre romanca de 25 de ani si starul de cinema a inceput in primavara trecuta, pe cand filmau pentru o reclama. Cei doi si-au facut apoi aparitia impreuna pe covorul rosu, dar si la diferite petreceri.

Prima data, tanara de o frumusete dezarmanta s-a facut remarcata in videoclipul lui Eros Ramazotti. Apoi a fost pozata alaturi de alt star: Leonardo Di Caprio. Cei doi au negat atunci ca ar fi avut o relatie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Fermecatoarea Madalina Ghenea si iubitul ei celebru, Gerard Butler, ar putea veni in Romania