Antena Meniu Search
x

2019 vine cu surprize când vine vorba de poveşti romantice. Ce filme vom putea urmări în noul an

Povestile de dragoste ne-au tinut dintotdeauna cu sufletul la gura, iar atunci cand le-am urmarit pe marile ecrane, am trait emotia alaturi de personaje. 2019 ne promite ecranizari ale unor scenarii de dragoste, drama, aventura si deznodamant in lacrimi.

Vezi și

Povestile de dragoste ne-au tinut dintotdeauna cu sufletul la gura, iar atunci cand le-am urmarit pe marile ecrane, am trait emotia alaturi de personaje. 2019 ne promite ecranizari ale unor scenarii de dragoste, drama, aventura si deznodamant in lacrimi. Ce filme siropoase vom urmari anul acesta.

Pelicula "After", in regia lui Jenny Gage ne-o prezinta pe Tessa Young, interpretata de actrita Josephine Langford, o tanara care se indragosteste iremediabil de un baiat ce ascunde un secret. intunecat. Cei doi incep o relatie tumultoasa, plina de pasiune si aventura. Filmul va avea premiera pe marile ecrane in data de 12 aprilie si este ecranizarea volumului cu acelasi nume.

O alta drama plina de suspans ne aduce pe marile ecrane filmul "The Aftermath". Actiunea se petrece in anul 1946 si o surprinde pe frumoasa Rachel Morgan care calatoreste in Hamburg, pentru a-si reintalni sotul de origine britanica, Lewis. Acesta primeste departe de casa misiunea de a reconstrui orasul devastat de razboi.

Ceea ce urmeaza este marcat de o doza maxima de imprevizibil care ne va tine in suspans pana la finalul filmului. Premiera va avea loc pe 15 martie. Un alt lungmetraj ce va aduce fara indoiala lacrimile telespectatorilor este "Five Feet Apart".

Filmul surprinde povestea a doi tineri, diagnosticati cu fibroza chistica, care se indragostesc unul de celalalt cat timp sunt in spital. Pentru siguranta si sanatatea lor insa, cei doi indragostiti trebuie sa pastreze o anumita distanta - de aici si titlul filmului. Cu cat se indragostesc mai tare insa, cu atat sunt mai tentati sa incalce regulile. Pelicula va debuta pe 22 martie.

De departe una din comediile asteptate de cinefili in 2019 este "What Men Want". Ce vor barbatii? Asta incearca sa afle si Ali Davis, o afacerista de succes interpretata de impecabila Traji Henson, care, printr-o minune, se pricopseste cu puterea de a citi gandurile barbatilor. Cu noua sa abilitate, Ali concureaza cot la cot cu colegii sai - toti barbati - pentru a obtine un contract valoros cu un baschetbalist extrem de curtat.

Provocarile, umorul si suspansul vor fi ingredientele cheie ale peliculei care va aparea in cinematografe pe 8 februarie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri Mondene » 2019 vine cu surprize când vine vorba de poveşti romantice. Ce filme vom putea urmări în noul an