Antena Meniu Search
x

Fly Project aniversează 10 ani

Fly Project lansează videoclipul piesei So High, care se bucură deja de milioane de vizualizări pe YouTube şi este cântată de către public la fiecare concert, peste tot în lume unde ajung băieţii.

Vezi și

 Fly Project lansează videoclipul piesei So High, care se bucură deja de milioane de vizualizări pe YouTube şi este cântată de către public la fiecare concert, peste tot în lume unde ajung băieţii.

Videoclipul, realizat de Alex Ceauşu, este extrem de sexy, cu o surpriză cromatică, fiind integral alb negru şi cu nişte inserţii senzuale de roşu, şi patru tipologii diferite de femei, pe care orice bărbat şi le-ar dori şi care ajung să lase la o parte prejudecăţile şi să petreacă o noapte incendiară în club, alături de Fly Project.

Cele patru modele sunt alese după o preselecţie internaţională, extrem de strictă şi care a durat mai multe luni. Toate cele patru fete din videoclip au prezentat şi pozat pentru branduri internaţionale, au apărut în videoclipuri şi virale care au făcut furori pe internet, fapt care le-a ajutat să fie dezinvolte şi cu atitudine la filmări, încât regizorul a avut de unde selecta cadrele pentru montaj. Nivelul de profesionalism la care sunt obişnuite să lucreze a făcut să nu se întârzie deloc filmările.

 

După un tur de forţă, fără pauză, ce a inclus Turcia, Azerbaijan, Armenia, România şi Rusia, turneul #MostWanted ia o pauză şi Tudor şi Dan intră în vacanţă pentru două săptămâni, pentru că apoi să revină pentru promovarea videoclipului So High, în ţară şi pe plan internaţional.

Au hit după hit şi zeci de mii de oameni care le fredonează permanent piesele la show-urile internaţionale. Fly Project lansează astăzi, simultan în toată lumea, "So High", un nou single care va fi cu siguranţă cea mai ascultată piesă la petrecerile din vara asta.

 

Piesă, produsă de echipa FLY RECORDS, este ingredientul secret pentru vacanţele perfecte şi pentru cele mai ţări petreceri.

 

Tudor şi Dan, alături de echipa de producători pe care şi-au format-o la Fly Records, au fost siguri că So High este noul single Fly Project încă din seară în care au compus demo-ul piesei: "Pentru un producător muzical şi un compozitor credem că cele mai importante lucruri, după talent, sunt muncă continuă şi permanent să vină cu ceva nou. În 2005, când am lansat Raisa, am venit cu ceva nou pentru România şi acum, în 2015, credem că piesă So High este ceva nou pentru cei ce ne ascultă muzică, de atâţia ani, în România şi peste tot în lume" spune Tudor.

 

Fly Project continuă turneul internaţional #MostWanted pe toată perioada verii, urmând să filmeze videoclipul piesei So High în cel mai scurt timp.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Fly Project aniversează 10 ani