Antena Meniu Search
x

Fostii soti Prigoana si fostii soti Albu au petrecut Pastele impreuna

Sarbatorile au adus din nou impreuna, cele mai mediatizate cupluri mondene din ultima perioada. Fostii soti Prigoana si fostii soti Albu au petrecut Pastele impreuna

Vezi și

Mihai Albu a fost invitat de Iulia sa ciocneasca un ou, iar Adriana a petrecut Pastele la vila fostului sot.

Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana au la activ patru divorturi in zece ani. Amandoi au incercat in utlima luna sa isi refaca viata personala. De Paste, insa, au vrut sa fie alaturi, pentru copii.

Cu totii au petrecut Pastele in vila afaceristului, ca o familie. Silviu Prigoana a fost cel mai fericit, iar asta s-a vazut in sms-urile pe care le-a trimis rudelor si apropiatilor.: “Multe salutari de la noi. Familia Prigoana reintregita!"

Astazi, Adriana Bahmuteanu implineste 39 de ani si se pare ca fostul sot i-a pregatit o petrecere-surpriza, la care vor fi invitati prieteni apropiati.

Noaptea de inviere a fost una a iertarii si pentru fostul cuplu Iulia si Mihai Albu. Iulia a facut pasul cel mare. L-a invitat pe fostul sot la o felie de cozonac. Cei doi au luat masa impreuna cu fetita lor. Gestul l-a facut pe Mihai Albu sa-si doreasca sa lupte din nou pentru dragostea Iuliei.

"Nu trebuia sa vorbesc vreodata despre divort. Am spus-o la nervi si uite unde am ajuns”, a declarat designerul.

Iulia si Mihai Albu au hotarat sa divorteze la sfarsitul lunii februarie. Cei doi au format un cuplu din 2004 si au impreuna o fetita, pe Mikaela

.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Fostii soti Prigoana si fostii soti Albu au petrecut Pastele impreuna