Antena Meniu Search
x

Frumusețea nu are vârstă! La 73 de ani, actriţa Lauren Hutton face reclamă la lenjerie intimă marca Calvin Klein (VIDEO)

Lauren Hutton, o actriţă în vârstă de 73 de ani, protagonista filmului ”American Gigolo” (1980), face reclamă la articole de lenjerie intimă în campania de promovare a celei mai recente colecţii a brandului Calvin Klein.

- FOTO: Hepta

Lauren Hutton, o actriţă în vârstă de 73 de ani, protagonista filmului ”American Gigolo” (1980), face reclamă la articole de lenjerie intimă în campania de promovare a celei mai recente colecţii a brandului Calvin Klein.

În acest clip publicitar, ce are o durată de un minut, Lauren Hutton apare alături de alte două actriţe, mult mai tinere: Kirsten Dunst şi Rashida Jones - cunoscută pentru rolul din serialul ”The Office”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Revista Vogue a lăudat noua reclamă, ce a fost regizată de Sofia Coppola: ”A dovedit faptul că nu există o limită de vârstă pentru a putea să devii un model care prezintă lenjerie intimă”.

Lauren Hutton, care şi-a început cariera lucrând ca model înainte de a-şi îndrepta atenţia spre actorie, a revenit în ultimii ani în industria modei.

Ea a participat la mai multe campanii de promovare a colecţiilor lansate de brandul J.Crew şi a defilat pe podium la ediţia de anul trecut a Săptămânii Modei de la Milano.

Lauren Hutton nu reprezintă însă un caz singular în această industrie.

Iris Apfel, în vârstă de 94 de ani, a fost angajată în calitate de imagine oficială a casei de modă australiene Blue Illusion şi promovează modelul de automobil DS 3 lansat în ianuarie 2010 de constructorul francez Citroën.

Christie Brinkley, în vârstă de 63 de ani, a apărut de curând pe coperta unui număr special, dedicat costumelor de baie, al revistei Sports Illustrated.

Brandul britanic Harvey Nichols a făcut şi el senzaţie în presa internaţională în 2016 după ce a publicat în revista Vogue o reclamă în care apare un model în vârstă de 100 de ani.

Actuala reclamă a brandului Calvin Klein a fost lansată la doar câteva săptămâni după ce compania americană a demarat o campanie publicitară ai cărui protagonişti au fost actorii care au interpretat rolurile masculine principale din filmul ”Moonlight”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri Mondene » Frumusețea nu are vârstă! La 73 de ani, actriţa Lauren Hutton face reclamă la lenjerie intimă marca Calvin Klein (VIDEO)