Antena Meniu Search
x

Video Gabriel Cotabiţă și Monica Anghel pregătesc un concert împreună: Cea mai mare dorință a mea este să fiu sănătos

Gabriel Cotabiţă a fost prezent în platoul Observator și a povestit cum a fost toată această perioadă pentru el, dar şi ce planuri are pentru perioada următoare.

de Redactia Observator

la 17.05.2021, 14:46

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Artistul a trecut printr-o perioadă mai dificilă în ultimul timp. Și asta pentru că atât Crăciunul, cât și Revelionul l-a petrecut în spital. Acum, artistul spune că are planuri mari pentru următoare perioadă. Pregătește un concert alături de Monica Anghel. 

Gabriel Cotabiță:  În secunda în care Crăciunul și Revelinul îl petreci în spital cum să fie? Greu. Marele meu avantaj este că eu, spre deosebire de foarte mulți alții, am cântat în fiecare seară la Amfiteatrul din Olimp și a fost bine pentru că nu am locui pe pâmânt fără a cânta. S-au mai propus o serie de concerte, dar nu s-au mai întâmplat. Trebuia să mai am un spectacol la Turda, biletele arua vândute, dar le-au interzis pentru că a intrat pandemia și nu am mai avut voie să facem spectacole. Am făcut un concert de ziuea mea, online și se pare că a fost un succes. Cea mai mare dorință a mea este să fiu sănătos. 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Gabriel Cotabiţă și Monica Anghel pregătesc un concert împreună: Cea mai mare dorință a mea este să fiu sănătos