Antena Meniu Search
x

Criza de gelozie a lui Beyonce, surprinsă de camere (Video)

Una dintre cele mai dorite femei ale lumii a demonstrat că - în clipa în care îşi simte ameninţată supremaţia - reacţionează ca oricare altă reprezentantă a sexului frumos.

de Redactia Observator

la 08.06.2019, 12:16

Vezi și

Una dintre cele mai dorite femei ale lumii a demonstrat că - în clipa în care îşi simte ameninţată supremaţia - reacţionează ca oricare altă reprezentantă a sexului frumos. Beyonce a fost filmată în timp ce împinge uşor o femeie despre care a considerat că s-a apropiat prea mult de soţul ei. Imaginile au devenit virale, iar internauţii au debătut intens micul incident pe Twitter. Cea care a făcut-o geloasă pe regina R&B a avut de-a face cu fanii revoltaţi ai lui Beyonce care chiar au ameninţat-o cu moartea.

Videoclipul arată momentul în care o femeie se apropie de Jay Z chiar sub privirile şocate ale lui Beyonce. Peste câteva secunde, artista o împinge cu umărul pentru a o îndepărta.

Totul s-a întâmplat la un meci de baschet şi a fost surprins, în direct, de camerele de filmare.

Clipul de câteva secunde a fost suficient ca internauţii să ia cu asalt reţelele de socializare şi să comenteze imaginile.

Unii fani nu s-au oprit doar la comentarii şi au ameninţat-o pe posibila rivală a lui Beyonce cu moartea.

Femeia din imagini este soţia patronului unuia dintre echipele care aveau meci în respectiva seară. După ce a văzut că este în centrul scandalului, femeia a publicat o poză cu Beyonce şi a scris: "Cu toţii ar trebui să ne ajutăm şi să ne susţinem reciproc."

Managerul artistei R&B a vrut şi el să calmeze spiritele şi i-a îndemnat pe fani "să nu îşi verse ura în numele persoanei pe care o iubesc".

Nu e prima oară, însă, când au ieşit scântei în cuplul celebru. In trecut, Beyonce a dezvăluit că Jay Z a fost infidel şi chiar a lansat un cântec prin care a exprimat tot ce a simţit în perioada aceea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Criza de gelozie a lui Beyonce, surprinsă de camere (Video)