Antena Meniu Search
x

Încă un scandal stă să izbucnească la Hollywood. Un alt actor celebru este acuzat de hărţuire sexuală

Harvey Weinstein a avut complici care i-au adus actriţele în cameră, declară George Clooney, care spune şi despre jurnaliştii care au tăcut, deşi ar fi ştiut.

Vezi și

Harvey Weinstein a avut complici care i-au adus actriţele în cameră. Este afirmaţia lui George Clooney, care vorbeşte şi despre jurnaliştii care au tăcut, deşi ar fi ştiut.

Au fost trei decenii de abuzuri sexuale la Hollywood, iar Weinstein nu ar fi acţionat singur, crede actorul. Aproape 100 de nume sonore se află pe lista victimelor.

George Clooney, actor:

Au fost oameni care au dus actriţe tinere în camera de hotel a lui Harvey Weinstein și apoi au plecat.

Acuzat de lipsă de reacţie la începutul scandalului sexual în care este implicat Harvey Weinstein, actorul George Clooney le-a cerut complicilor producătorului american să-şi recunoască vina şi să dea explicaţii.

O fostă asistentă britanică a lui Harvey Weinstein susţine că producătorul de film i-a plătit 165.000 de dolari pentru ca ea să păstreze tăcerea, după ce l-a acuzat de hărţuire sexuală.

George Clooney, actor:

Sunt reporteri care au ieşit şi au spus că ştiau despre această poveste de 10 ani. Dacă ai avut această poveste acum 10 ani şi nu ai spus-o, vreau să ştiu câţi bani ai primit pentru site-ul pe care îl deţii.

Steven Seagal este şi el acuzat de hărţuire sexuală. Jurnalista de investigaţie Lisa Guerrero şi actriţa Rae Dawn au mărturisit că actorul american de 65 de ani le-a invitat la reşedinţa lui pentru ceea ce a numit o „audiţie privată". S-a întâmplat în urmă cu două decenii. Actriţa Katherine Heigl, cunoscută pentru rolul din serialul „Anatomia lui Grey", pare să confirme acuzaţiile.

Katherine Heigl, actriţă:

Mi-a spus: "Ştii, Katie, eu am iubite de vârsta ta." "Şi nu este ilegal?", i-am răspuns. "Se pare că nu le deranjează asta." Iar eu am spus: "Mamă!"

Un scandal sexual ce ar putea lua amploare a izbucnit şi în lumea modei. Fotograful Terry Richardson nu mai are voie să lucreze cu marile publicaţii din domeniu, după ce ar fi agresat sexual mai multe modele. Richardson a negat totul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Încă un scandal stă să izbucnească la Hollywood. Un alt actor celebru este acuzat de hărţuire sexuală